“Maar als ik overstap van telefonie, ben ik toch zeker een paar uur onbereikbaar,” of “je bent bij het naar VoIP overstappen onbereikbaar, toch?,” deze gedachten gaan vaak gepaard bij het overstappen van telefonie. Maar is dat nou echt zo? Nee. Bij de meeste VoIP providers ben je vaak binnen no time overgezet en weer telefonisch bereikbaar. OZMO’s specialisten zorgen er zelfs voor dat je telefonisch bereikbaar blijft, zelfs bij het overzetten van je ISDN telefooncentrale naar VoIP.

Onze monteurs installeren de nieuwe apparatuur en bekabeling. Dit gebeurt allemaal naast het huidige ISDN systeem. Op het moment dat de monteur klaar is met de installatie wordt de knop omgezet en is jouw bedrijf meteen telefonisch bereikbaar via VoIP. OZMO voorziet je hierin zonder extra montage en installatie kosten! Win-win situatie toch?

“Oke, maar waarom zou ik overstappen?” 

Zeker nog 60 procent van de bedrijven bellen nog met de traditionele telefoonlijn van KPN, ook wel bekend als ISDN. Echter, deze vertrouwde telefonielijn begint steeds meer te verdwijnen en in 2019 wordt de stekker er definitief uitgetrokken. Ook niet zo gek, want de digitale wereld ontwikkelt zich in razendsnelle tempo en dit vraagt naar innovatief bellen: oftewel VoIP.

Vrees niet voor storingen

Onze klanten zijn 99,967% van de tijd telefonisch bereikbaar. Dit is een ongekend hoog percentage! Benieuwd hoe wij dit voor elkaar boksen? Nou, 24 uur per dag en 7 dagenlang houden we nauwlettend de telefonische bereikbaarheid van onze klanten in de gaten. Nee, niet dat wij ze continu bellen maar dit doen wij door het te monitoren. Op het moment dat wij verstoringen zien, dan worden ervaren VoIP specialisten ingeschakeld. Zo weet je zeker dat wij er altijd zijn voor jou en de bereikbaarheid van jouw bedrijf. 

Ook tijdens storing altijd bereikbaar

Mocht er onverhoopt toch een internet storing zijn, dan is er nog geen reden voor paniek. Zo zijn er ook back-up lijnen, waardoor je ten alle tijden bereikbaar bent en daarnaast kan je ervoor kiezen om tijdens een storing de inkomende gesprekken door te schakelen naar een mobiel nummer.

Door de unieke combinatie van kennis, training en inventiviteit is OZMO er altijd voor iedere klant. Dus op de vraag: “Is mijn bedrijf tijdens het overstappen onbereikbaar?” Kan ik met een gerust hart zeggen; niet. Met OZMO ben je altijd bereikbaar.

DAG ISDN, HALLO OZMO

Bij het overstappen onbereikbaar? Nee, je bent meteen telefonisch bereikbaar en het overstappen naar VoIP van OZMO is eenvoudig en snel. Er zijn verschillende partijen die VoIP bellen aanbieden, ga daarom nooit klakkeloos in op het eerste aanbod maar vraag juist om advies. Bij OZMO ontvang je vrijblijvend en gratis advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.