Basenet koppeling

speciaal voor de advocatuur

In samenwerking met BaseNet – het meest gebruikte CRM-systeem voor de Advocatuur & Notarissen branche – heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld. Hiermee kun je dus alle telefoniezaken als OZMO-gebruiker direct regelen vanuit BaseNet. En bij OZMO werkt dat simpel: je betaalt per maand, per gebruiker een vast bedrag!

basenet
basenetlogo

Voor moderne advocaten

Door cloud telefonie te koppelen aan BaseNet, kun je efficiënter en eenvoudiger werken. De koppeling zorgt er tevens voor dat de bereikbaarheid aanzienlijk toeneemt. OZMO zorgt gegarandeerd voor een veilige en betrouwbare oplossing! Hierdoor kun je onder meer…:

  • Op basis van nummerherkenning direct zien wie belt – zo kun je alle klanten gepersonaliseerd te woord staan. Boost de klanttevredenheid!;
  • De klantkaart komt direct in beeld. Alle relevante gegevens van de klant heb je dus meteen bij de hand;
  • Je kunt een gespreksverslag maken in de klantkaart;
  • In één oogopslag zie je de belhistorie – wat er met de klant besproken is;
  • Je kunt direct vanuit BaseNet gesprekken in de wacht zetten, ophangen en doorverbinden;
  • Natuurlijk kun je ook met één klik uitgaand bellen vanuit de klantkaart;
  • Terugbelverzoeken voer je eenvoudig in via ‘taken’;
  • Inclusief uitgebreide management statistieken van het hele telefoonverkeer – deze kunnen bijdragen aan het verhogen van zowel de efficiëntie als klanttevredenheid.

Hoe de koppeling werkt?

Simpel! Wij hebben de koppeling al gemaakt, dus je kunt gewoon gebruik blijven maken van het vertrouwde BaseNet pakket, maar dan uitgebreider! OZMO’s telefonie oplossing is geïntegreerd in BaseNet – Cloud bellen vanuit het CRM systeem dus. Deze unieke telefonieoplossing is gebaseerd op het Swyx IP-Telefonieplatform. Zo worden veel handelingen systematisch in één toepassing gerealiseerd – Efficiënt en overzichtelijk werken op een gebruiksvriendelijke manier.

textballoon_blueSinds voorjaar 2015 werken wij met de Swyx hosted telefonieoplossing van Ozmo. Door een koppeling van Swyx met BaseNet hebben wij direct inzicht in de gegevens van relaties die bellen, kunnen wij met een druk op de knop de relatie bellen en direct een verslag maken van het gesprek. Naast bevordering van de efficiency heeft de telefonieoplossing van Ozmo ons ook een verlaging van de telefoniekosten opgeleverd. Ozmo staat net zoals wij voor kwaliteit, korte lijnen en goede service.

Ellen Bol- van der Mije, Pot Jonker Advocaten

Voor de advocaat die onderweg is…

OZMO’s diensten zijn ook eenvoudig uit te breiden. Advocaten zijn nou eenmaal veel onderweg – een mobiele integratie behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Zo ben je altijd en overal bereikbaar.

De BaseNet koppeling uitbreiden met bijvoorbeeld een optimale telefoondistributie? Breid het uit met OZMO’s multi-channel add-on iQueue.