Telefonie koppeling met Elements van Faster Forward

In samenwerking met Faster Forward (Elements) – het meest gebruikte ERP-systeem voor de Financiële sector – heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld. Hiermee kun je dus alle telefoniezaken als OZMO-gebruiker direct regelen vanuit het ERP-pakket Faster Forward Elements. En bij OZMO werkt dat simpel: je betaalt per maand, per gebruiker een vast bedrag!

Voor moderne professionals in de financiële sector

  • Direct nummers bellen uit Faster Forward;

  • Snelle klantherkenning op basis van telefoonnummers (inkomende oproepen);
  • Geïntegreerde scherminformatie (Geen hinderlijke pop up’s);
  • Minder administratieve rompslomp. Door de koppeling tussen Swyx software (OZMO cloud telefonie) en Elements (Faster Forward) kunnen bedrijfsprocessen sneller, efficiënter en logischer worden ingericht;
  • Inzicht in de bedrijfsvoering. Inzicht in het rendement van het bedrijf en de klantwaardering in één oogopslag door de handige rapportagetool van Swyx & iQueue’s mogelijkheden. Hierdoor ben je altijd ‘in control’!
  • Optimaal klantcontact. Contact met klanten, direct of indirect, is de kern van de financiële dienstverlening. Mailen, bellen, maar ook andere communicatiemiddelen zoals webchat, WhatsApp en Twitter zijn geïntegreerd in het dagelijks leven van onze klanten. Met iQueue weet je zeker dat financiële vragen, offertes, advies afspraken en de afwikkeling van schades op een klantvriendelijke, snelle én efficiënte wijze wordt afgehandeld.
  • Benutten van commerciële kansen. Door de zorgplicht die geldt voor financiële dienstverleners, maar ook door de druk op het verdienmodel moeten processen niet alleen sneller en simpeler worden ingericht, maar moeten financiële dienstverleners ook in staat zijn om in te spelen op veranderende klantbehoeften. Een proactieve en intensieve vorm van communicatie is hierbij van groot belang.
Gratis advies
“Wij hebben gekozen voor OZMO omdat zij werken met Swyx, het beste VoiP-platform in de markt en daarop veel eigen functionaliteiten hebben ontwikkeld. Onze klanten zien direct de bijdrage aan een efficiëntere werkwijze in onze branche.”
Arno Groot Koerkamp, Vision Value

Meer weten over OZMO?

Download hieronder onze brochure. Natuurlijk mag je ook altijd het contactformulier invullen of ons bellen op +31 (0) 413 741 741. Wij zijn tenslotte goed met telefonie ;-).

Deze dienst leveren wij in samenwerking met