Faster forward koppeling –

speciaal voor de financiële sector

In samenwerking met Faster Forward (Elements) – het meest gebruikte ERP-systeem voor de Financiële sector – heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld. Hiermee kun je dus alle telefoniezaken als OZMO-gebruiker direct regelen vanuit het ERP-pakket Faster Forward Elements. En bij OZMO werkt dat simpel: je betaalt per maand, per gebruiker een vast bedrag!

faster_forward

Voor moderne professionals in de financiële sector

Door cloud telefonie te koppelen aan Elements (het CRM-pakket van Faster Forward) kunnen financiële dienstverleners efficiënter en klantgerichter werken. Onder levert dat de volgende voordelen op:

  • Minder administratieve rompslomp. Door de koppeling tussen Swyx software (OZMO cloud telefonie) en Elements (Faster Forward) kunnen bedrijfsprocessen sneller, efficiënter en logischer worden ingericht;
  • Inzicht in de bedrijfsvoering. Inzicht in het rendement van het bedrijf en de klantwaardering in één oogopslag door de handige rapportagetool van Swyx & iQueue’s mogelijkheden. Hierdoor ben je altijd ‘in control’!
  • Optimaal klantcontact. Contact met klanten, direct of indirect, is de kern van de financiële dienstverlening. Mailen, bellen, maar ook andere communicatiemiddelen zoals Web Chat, WhatsApp en Twitter zijn geïntegreerd in het dagelijks leven van onze klanten. Met iQueue weet je zeker dat financiële vragen, offertes, advies afspraken en de afwikkeling van schades op een klantvriendelijke, snelle én efficiënte wijze wordt afgehandeld.
  • Benutten van commerciële kansen. Door de zorgplicht die geldt voor financiële dienstverleners, maar ook door de druk op het verdienmodel moeten processen niet alleen sneller en simpeler worden ingericht, maar moeten financiële dienstverleners ook in staat zijn om in te spelen op veranderende klantbehoeftes. Een proactieve en intensieve vorm van communicatie is hierbij van groot belang.

“Wtextballoon_blueij hebben gekozen voor Ozmo omdat zij werken met Swyx, het beste VoiP platform in de markt, en daarop veel eigen functionaliteit hebben ontwikkeld. Onze klanten zien direct de bijdrage aan een efficientere werkwijze in onze branche”. 

– Arno Groot Koerkamp (Vision Value)