Telefonie koppeling met Lotus Notes

IBM Lotus Notes is een essentieel onderdeel van zakelijke communicatie voor veel bedrijven. Met de Swyx Software van OZMO kun je Lotus Notes niet alleen uitbreiden met belangrijke telefoniefunctionaliteiten, maar kun je telefonie integreren met alle belangrijke communicatieprocessen van Lotus Notes.

Snelle en eenvoudige integratie

Deze optie is geïnstalleerd op de gebruikerskant in combinatie met de SwyxIt! softclient. Het automatische installatieproces kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd door de beheerder. Er zijn verder geen integratie- of implementatiestappen nodig. Nadat de installatie is voltooid, zijn de nieuwe functionaliteiten direct beschikbaar in je oude vertrouwde Lotus Notes toepassing én in je SwyxIt! gebruikersomgeving.

lotus notes integratie

Voor moderne professionals

Doordat de telefoniefunctionaliteiten van OZMO’s Swyx Software zijn gelinkt met de beschikbare data uit Lotus Notes, kunnen alle voordelen van geïntegreerde communicatie worden gebruikt. In de praktijk betekent dit extra gebruikersgemak en tijdwinst voor de gebruiker. Een perfecte link tussen spraak en data.

  • Inkomende oproepen worden direct gelinkt aan de contactgegevens uit Lotus Notes;
  • Je kunt eenvoudig uitbellen door één muisklik op het contactpersoon uit Lotus Notes;
  • Je werkt efficiënter door een beter call management: bijvoorbeeld door middel van een automatische doorschakeling afhankelijk van je geplande afspraken in Lotus Notes.
Gratis advies

lotusnotes swyx

Interesse?

Heb je interesse in de CRM-integratie met Lotus Notes of wil je meer informatie? Vul het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.