ozmo_integratie_crm

OZMO’s maatwerk

Naast de huidige koppelingen / integraties met bedrijfssoftware, is het ook mogelijk om een integratie op maat te laten ontwikkelen. OZMO biedt maatwerk koppelingen van allerlei soorten bedrijfssoftware. Inmiddels hebben wij al veel “kant-en-klare” integraties in ons portfolio:

integratie koppelingen software

textballoon_blue“De integratie op maat met ons CRM-systeem zorgt ervoor dat alle benodigde informatie meteen in beeld komt en voorkomt dat klanten zichzelf meerdere keren moeten introduceren in de relatief korte periode waarin wij intensief contact met hen hebben. De klantherkenning maakt ieder gesprek vanaf de eerste seconde persoonlijk”
– Jeroen Stoop, directeur Makelaarsland

Staat jouw business software er niet tussen? Geen probleem, wij ontwikkelen het – met UniConnect.

OZMO – UniConnect

UniLinxx – het zusje van OZMO – maakt het mogelijk om alle business software (naar keuze) te integreren met telefonie. Álles? Ja, we koppelen alles. Met de unieke UniConnect oplossing kies je zelf eenvoudig het type telefooncentrale en de bedrijfssoftware die je gekoppeld wilt hebben. Bestaat de koppeling nog niet? Geen probleem: wij ontwikkelen hem – van standaard bedrijfssoftware tot zelfontwikkelde software en complexe projecten. Daag ons uit!