Telefonie koppeling met Pluriform

Geen lappendeken aan verschillende applicaties, maar één geïntegreerd systeem: dat is de kracht van Pluriform. Met Pluriform kun je diverse informatiesystemen aan elkaar koppelen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Zo ondersteunt het onder meer ERP- CRM en HRM-systemen, branche onafhankelijk en dat allemaal vanuit één toepassing.

De basis bevat uitgebreide mogelijkheden op het gebied van relatiebeheer, financieel, personeel, projecten, handel en techniek. Deze categorieën zijn opgebouwd uit 120 ondersteunende modules, welke afzonderlijk aan en uit te schakelen zijn. Hierdoor blijft onnodige functionaliteit verborgen en doet het informatiesysteem precies wat het moet doen.

logo_pluriform

Pluriform koppeling

Dat kan natuurlijk nóg eenvoudiger. Daarom heeft OZMO een telefonie koppeling met Pluriform software. Dit resulteert in een optimaal raamwerk van kant en klare, volledig geïntegreerde software. Zo bundel je niet alleen alle informatiesystemen, maar kun je ook alle telefoniezaken als OZMO-gebruiker direct regelen vanuit Pluriform. En bij OZMO werkt dat simpel: je betaalt per maand, per gebruiker een vast bedrag!

Hierdoor kun je onder meer:

  • Direct nummers bellen vanuit je Pluriform-systeem;

  • Inkomende gesprekken worden automatisch gekoppeld aan de betreffende organisatie en contactpersoon, waardoor je gemakkelijk kunt archiveren en meteen ziet wie er belt;

  • Tijdens een telefoongesprek kun je een notitie vastleggen, waarna Pluriform deze direct koppelt aan de juiste contactpersoon/organisatie/dossier;
  • Vanuit de telefooncentrale direct zoeken in Pluriform contacten.

Gratis advies

Klinkt makkelijk hè?

En dat is het ook. Onze IT-partners geven je graag een advies op maat:

logo_adapcare

logo_bouwinfosys

logo_matthat

grensloos-transparant

Meer weten over OZMO?

Download hieronder onze brochure. Natuurlijk mag je ook altijd het contactformulier invullen of ons bellen op +31 (0) 413 741 741. Wij zijn tenslotte goed met telefonie ;-).