Realworks koppeling

speciaal voor de makelaardij

In samenwerking met Realworks – het meest gebruikte CRM-systeem voor de Makelaardij branche – heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld. Hiermee kun je dus alle telefoniezaken als OZMO-gebruiker direct regelen vanuit Realworks. En bij OZMO werkt dat simpel: je betaalt per maand, per gebruiker een vast bedrag!

realworks

voor moderne makelaars – realworks telefonie

Door cloud telefonie te koppelen aan Realworks, kun je efficiënter en eenvoudiger werken. De koppeling zorgt er tevens voor dat de bereikbaarheid aanzienlijk toeneemt. OZMO zorgt gegarandeerd voor een veilige en betrouwbare oplossing! Hierdoor kun je onder meer…:

  • Op basis van nummerherkenning direct zien wie belt – zo kun je alle klanten gepersonaliseerd te woord staan.
  • De klantkaart komt direct in beeld. Alle relevante gegevens van de klant heb je dus meteen bij de hand;
  • Je kunt een gespreksverslag maken in de klantkaart;
  • In één oogopslag zie je de belhistorie – wat er met de klant besproken is;
  • Natuurlijk kun je ook met één klik uitgaand bellen vanuit de klantkaart;
  • Terugbelverzoeken voer je eenvoudig in via ‘taken’;
  • Inclusief uitgebreide management statistieken van het hele telefoonverkeer – deze kunnen bijdragen aan het verhogen van zowel de efficiëntie als klanttevredenheid.

hoe de koppeling werkt?

Simpel! Wij hebben de koppeling al gemaakt, dus je kunt gewoon gebruik blijven maken van het vertrouwde Realworks pakket, maar dan uitgebreider! OZMO’s telefonie oplossing is geïntegreerd in Realworks – Cloud bellen vanuit het CRM systeem dus. Deze unieke telefonieoplossing is gebaseerd op het Swyx IP-Telefonieplatform. Zo worden veel handelingen systematisch in één toepassing gerealiseerd – Efficiënt en overzichtelijk werken op een gebruiksvriendelijke manier.

Voor de makelaar die onderweg is…

OZMO’s diensten zijn ook eenvoudig uit te breiden. Makelaars zijn nou eenmaal veel onderweg – een mobiele integratie behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Zo ben je altijd en overal bereikbaar.

De Realworks koppeling uitbreiden met bijvoorbeeld een optimale telefoondistributie? Breid het uit met OZMO’s multi-channel add-on iQueue.