Met 3CX is communiceren een eitje

De cloud telefonie oplossing 3CX wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt. En dat is niet voor niets. 3CX wordt geroemd om zijn handige en innovatieve toepassingen. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van je telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.

Vraag een GRATIS demo aan!

De meestgebruikte functies van 3CX

Integreer 3CX met je CRM en vergroot je efficiëntie

“Goedemiddag, met Lisa, wat kan ik voor u doen? U wilt een creditcard voor uw vakantie aanvragen? Natuurlijk kan dat – ik pak uw gegevens er bij. Mag ik nog een keer uw naam? Ijkenhout? Oh, Ijkhout. Hoe schrijf ik dat? Kunt u het voor me spellen, alstublieft? Oh, meneer Eikhout, momentje…”

Herkenbaar? Niets is zo vervelend als gedoe aan de telefoon om een naam. Voor zowel jou als je klant. Gelukkig hebben wij de oplossing: koppel 3CX aan je CRM-oplossing!

Geef je klantvriendelijkheid een boost

Een van de mooiste dingen aan 3CX is dat je het gemakkelijk kunt integreren met diverse bedrijfssoftware zoals je CRM, ERP of accounting systeem. Dit betekent dat je je klanten direct gepersonaliseerd te woord kunt staan en ze het gevoel kunnen krijgen alsof jij ze kent. Als de telefoon overgaat krijg jij meteen alle relevante klantgegevens, want het telefoonnummer wordt herkend en gebruikt de koppeling met het systeem om meteen de relevante klantgegevens te genereren, inclusief de naam van de klant. Nooit meer “Meneer Wie?”, maar “Goedemiddag meneer Eikhout, waarmee kan ik u helpen?”. Natuurlijk kun je ook uitbellen vanuit het CRM-systeem.

Lees meer over onze integraties met CRM systemen

“De installatie van de 3CX software verliep soepel. Wijzigingen kunnen op afstand worden doorgevoerd, waardoor IT arbeidskosten worden verminderd.”

Marianne van der Sterren, Bastion Hotels

“Een van mijn favoriete functionaliteiten van 3CX is de eenvoudige webbased client. Ook vind ik het handig dat we onze exchange server voor voicemail kunnen gebruiken, die onze voicemail e-mailt naar onze mailbox. De installatie was super eenvoudig, ik heb de volledige implementatie uitgevoerd zonder contact te hebben met de helpdesk of klantenservice”

Michael R. Faster, Windows IT Pro
“Voorheen waren we erg beperkt aan onze mobiliteit en dus onze productiviteit. We hadden flexibiliteit en eenvoud nodig om onze dagelijkse communicatieproblemen op te lossen. 3CX is voor ons de uistekende en flexibele PBX oplossing”
Samir Valiyev, Baker Tilly

Onder de indruk van 3CX?

Meer weten? Download hieronder de 3CX-brochure. Ben je na het lezen enthousiast geworden en wil je weten wat jij kunt besparen en hoe 3CX eruit ziet? Een van onze specialisten komt graag langs voor een kosteloze demo. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Download de brochure

Vraag een gratis demo aan