Belplan & Keuzemenu

Stel je eigen belplan & keuzemenu samen

Efficiëntie, tijd winnen dus, is belangrijk. De drukte die toeneemt, maar ook afleiding die op de loer ligt, maakt dat er veel tijdwinst te behalen valt. Daarom heb je als OZMO-klant de mogelijkheid om zelf een keuzemenu voor alle inkomende oproepen samen te stellen en aan te passen – Je kent het wel: Kies 1 voor afdeling sales, kies 2 voor afdeling finance, kies 3 voor marketing, …

Een goed keuzemenu bevordert tenslotte zowel de bereikbaarheid van een organisatie als de efficiëntie voor medewerkers. Bovendien worden inkomende oproepen direct doorverbonden met de juiste persoon of afdeling. Geen oproepen meer die niet voor jou bestemd zijn, en de beller heeft direct de juiste persoon aan de telefoon Optimale communicatie tussen beller en organisatie.

OZMO’s Gespreksroutering

De grafische ECR module maakt het mogelijk om de meest complexe gespreksroutering in te richten en beheren, waardoor je bereikbaarheid vergroot wordt. Voor elke situatie kun je een telefonische actie vast te leggen. De beheerder kan zo elke gespreksroutering inbrengen of wijzigen. Hiervoor werkt OZMO met een grafische module – waar tevens de gespreksroutering visueel kan worden weergegeven – waarmee je eenvoudig complexe beslissingen, handelingen en acties toewijst aan inkomende oproepen.

belplan_keuzemenu_samenstellen

Gesprekken afleveren op basis van beschikbaarheid

De OZMO Module voor gespreksroutering weet ook nog eens welke medewerkers zijn aangemeld en wat hun status is – dat maakt het ook mogelijk om gesprekken af te leveren op basis van beschikbaarheid! Dit voorkomt onnodig rinkelen van toestellen op lege werkplekken en gesprekken worden sneller beantwoord.  

Teksten inspreken

textballoon_greyWelkom bij Makelaarskantoor Altijd Verkocht. Momenteel zijn wij gesloten. U kunt ons iedere werkdag bereiken tussen acht en vijf uur….” Klinkt het bekend? Zeker met feestdagen en vakantieperiodes is het handig om bellers direct te informeren dat je momenteel niet aanwezig bent en wanneer (en/of hoe) ze je het beste kunnen bereiken. Daarom werken wij samen met een vast professioneel bureau die teksten naar keuze inspreekt.