Gespreksopnamen & belstatistieken

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om contactmomenten te loggen en te bewaren. Het kan namelijk erg handig zijn om gesprekken terug te luisteren van jezelf of van collega’s. Zo kun je bijvoorbeeld kijken waar de verbeterpunten van de klantenservice liggen of kun je terugluisteren welke afspraken zijn gemaakt. Je kunt gespreksopname per gebruiker instellen en de opnames worden als audiobestand opgeslagen.

telefoongesprekken opnemen

Neem op en analyseer

Daarnaast bewaar je met OZMO ook standaard alle belbewegingen op centraal niveau. In ons klantportaal myOZMO kun je je belgeschiedenis inzien en statistieken bekijken. Zo kun je terugzoeken wie wanneer gebeld heeft, wie het snelst de telefoon opneemt en wie het meeste belt. Elke gebruiker heeft een persoonlijk logboek en de beheerder kan de logging van de hele telefooncentrale inzien. De gesprekken kunnen zo lang als je wilt bewaard blijven.

Luister gesprekken eenvoudig terug

In combinatie met de iQueue gespreksopname kunnen opgenomen gesprekken eenvoudig teruggezocht worden. Ook is het mogelijk om gesprekken van medewerkers te beveiligen met een pincode om ongewenst terugluisteren te voorkomen.

Lees meer over iQueue

Hoe zit het met gespreksopname en regelgeving?

Soms is het handig om een telefoongesprek op te nemen. Bijvoorbeeld als je het gesprek later nog eens rustig terug wilt luisteren of wanneer je het gebruikt voor trainingsdoeleinden. Of je wilt het gebruiken als bewijsmateriaal. Maar ben je verplicht het te melden wanneer je een gespreksopname maakt? Mag je deze opnamen bewaren? En moet je je personeel vertellen dat hun gesprekken worden opgenomen? Het antwoord op al die vragen vind je in ons gratis whitepaper.