Voordelen

OZMO’s dienst Zakelijk Internet is een kwalitatief hoogwaardige opvolger van je huidige internetleverancier. Met zakelijk internet van OZMO cloud communications heb je gegarandeerd de internetverbinding die je nodig hebt met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Eén vast tarief voor het internetverkeer.
  • Internetverbinding & snelheid voor optimale kwaliteit.
  • Uitgerust met een bijpassende, zakelijke router.
  • Betrouwbare en veilige verbinding met de OZMO cloud telefonie oplossing.
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Waarom internet van OZMO

Alle diensten van OZMO kun je overal gebruiken – zolang je maar een internetverbinding hebt. Wanneer je gebruik gaat maken van OZMO’s cloud telefonie, heb je dus internet nodig om spraakdata (= telefonie) te verzenden en ontvangen. Een goede internetverbinding en snelheid zijn daarom wel belangrijk. Mogelijk is je huidige internetverbinding al geschikt om te bellen via VoIP, hoewel wij echter aanraden om een OZMO internetverbinding af te nemen. Zo kunnen wij altijd een optimale kwaliteit garanderen. De ADSL-, VDSL- of glasvezel-verbindingen van OZMO zijn uitgerust met een bijpassende, zakelijke router die zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding met de OZMO telefonie oplossing. Met een OZMO verbinding ben je verzekerd van de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit!

Landelijke dekking

OZMO levert internet in heel Nederland. Afhankelijk van de locatie wordt er samengewerkt met de leverancier om te zorgen dat je voldoende bandbreedte kunt afnemen. Zo kun je optimaal gebruikmaken van onze diensten en kunnen wij kwaliteit garanderen. Op sommige locaties kan het echter voorkomen dat je OZMO enkel via het publieke netwerk kunt gebruiken. Wanneer er dan te weinig bandbreedte beschikbaar is, kan het voorkomen dat de kwaliteit daar onder lijdt. Geef je postcode door en wij checken het voor je!

Nieuwsgierig wat OZMO voor jou kan betekenen? Vul ons contactformulier in: