Flexibel werken met vast-mobiel integratie (VaMo)

Om succesvol zaken te kunnen doen is de bereikbaarheid van medewerkers cruciaal. Met vast-­mobiel­ integratie wordt je mobiele toestel verbonden met de telefooncentrale van het kantoor. Dat werkt handiger en levert ook eens een kostenbesparing op.

Door de integratie van het vaste met het mobiele telefoonnetwerk bent je altijd bereikbaar. Overal bellen en gebeld worden en toegang tot de zakelijke telefonie zoals je gewend bent: op kantoor, thuis, onderweg of op zakenreis.

Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk

Soms is thuiswerken gewoon praktischer. Het bespaart reistijd, reiskosten en kantoorruimte. Bellen via cloud telefonie van OZMO is dan de oplossing. Zo kun je bellen en gebeld worden met je zakelijke telefoonnummer. Er is geen omschakeling vereist en een netwerkbeheerder hoeft geen instellingen aan te passen. Je bent overal ter wereld bereikbaar op je zakelijke nummer.

”Ik ben veel onderweg en dan is vast-mobiel-integratie ideaal. Het verbindt de vaste lijnen aan mijn mobiele nummer, terwijl mijn privé 06-nummer voor de klanten onbekend blijft.”

Nikay Felen, Business Development Manager bij OZMO

Swyx Mobile App

De Swyx Mobile app maakt het nóg eenvoudiger. Hiermee wordt je smartphone naadloos geïntegreerd met je zakelijke vaste telefonie omgeving. Swyx Mobile integreert mobiele telefonie op een eenvoudige manier in het communicatienetwerk van het bedrijf. Hierdoor kunnen medewerkers ook op hun mobiele telefoon gebruik maken van alle belangrijke telefoniefuncties die je gewend bent van OZMO en Swyx. Bovendien bel je via de applicatie uit met je zakelijke algemene nummer. Een flexibele uitbreiding dus, helemaal gratis!

Met de Swyx Mobile App zijn gebruikers in staat om:

  • VoIP gesprekken te voeren via de OZMO cloud telefooncentrale;
  • Hun OZMO cloud telefoonboek gebruiken voor de app;
  • De status zien van collega’s (beschikbaar, afwezig, niet storen);
  • Hun eigen status wijzigen;
  • Gesprekken eenvoudig doorverbinden;
  • Conference calls opzetten

Deze toepassing is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones en kan gratis worden gedownload. Alle gesprekken die worden gevoerd via de applicatie lopen via het internet.

Meer weten over vast-mobiel integratie?

Download hieronder het whitepaper waarin we de twee mogelijkheden voor VaMo uitgebreid toelichten. Natuurlijk mag je ook altijd het contactformulier invullen of ons bellen op +31 413 741 741. Wij zijn tenslotte goed met telefonie.

Download het whitepaper
VaMo boek

Neem contact met ons op