SIP trunks van OZMO

Beschik je over een eigen IP-telefooncentrale en wil je gebruikmaken van OZMO’s diensten? Dat kan! Zo’n verbinding noemen we een SIP trunk. Hierdoor kun je bellen met je eigen VoIP centrale. De SIP trunk van OZMO zorgt er vervolgens voor dat jouw telefooncentrale verbinding maakt met ons netwerk.

Wat is een SIP-trunk?

Een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er over een SIP-trunk een gesprek opgezet via internet (data) in plaats van via het ouderwetse telefoonnetwerk. De provider zorgt ervoor dat al je gesprekken op het standaard-telefoonnetwerk terecht komen. De meeste moderne telefooncentrales kunnen worden voorzien van een SIP-trunk. Door er een in de huidige telefooncentrale te plaatsen bel je stukken goedkoper. Bovendien kun je je telefonie ook nog eens eenvoudig uitbreiden met OZMO’s geavanceerde uitbreidingsmogelijkheden!

De voordelen van een SIP-trunk

Met een SIP-trunk van OZMO wordt je telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van OZMO. Hiervoor zijn geen aanpassingen of investeringen nodig, echter levert het direct aanzienlijke besparingen op. Alle analoge en ISDN-lijnen worden overbodig, terwijl je huidige telefoonnummers behouden en bereikbaar blijven via de SIP-trunk.

  • Perfecte kwaliteit

  • Nummerbehoud & nummerhosting

  • Ondersteuning van (bijna) alle systemen

  • Lage maandelijkse kosten

  • Geen contract waar je aan vast zit

  • Veilig

Heb of wil je geen eigen VoIP-centrale? Dat is geen probleem. We leveren ook hosted cloud telefonie.

Hosted cloud telefonie