Efficiënte communicatie begint met zien en gezien worden. Daarvoor werkt OZMO standaard met CTI (Computer – Telefoon – Integratie) koppeling. Met onze Swyx software kun je bellen via je beeldscherm en de gebruiksvriendelijke software bundelt alle communicatie. Deze softclient is op elk apparaat te downloaden, zelfs (kosteloos) als App voor Android en iOS. Ook handig dus voor thuiswerkers of medewerkers die vaak op pad zijn. Zo kan iedereen werken vanuit de gewenste locatie en nog steeds zien wie wanneer beschikbaar is.

Swyxware

Gebruikers kunnen via hun beeldscherm:

  • Gesprekken aannemen

  • Zien wie er is ingelogd en wat zijn of haar status is (beschikbaar/in gesprek/afwezig/niet storen)

  • Gesprekken doorverbinden of in de wacht zetten

  • Gesprekken starten vanuit iedere toepassing met sneltoets
  • Chatten met collega’s

  • Telefoonboeken integreren, zodat je meteen kunt zien wie er belt

  • Doorschakelingen instellen
  • SwyxIt! software heeft een standaard integratie met Outlook

Swyx: dé meest geavanceerde cloudcentrale van dit moment

Swyx biedt het meest complete en flexibelste communicatieplatform. Het wordt door gebruikers zeer gewaardeerd vanwege het gebruikersgemak en de vele functionaliteiten.

Voor grotere organisaties, met meerdere vestigingen of met medewerkers die veel buiten de deur zijn, is bellen met de Swyx app een uitkomst en eigenlijk een must have. Ook aan kleinere organisaties heeft Swyx veel te bieden. Het zorgt ervoor dat je altijd telefonisch bereikbaar bent op uw vaste zakelijke nummer, zelfs als je niet op kantoor bent. Je smartphone wordt naadloos geïntegreerd met je zakelijke, vaste telefonie­omgeving.

Met OZMO worden zakelijke mobiele abonnementen overbodig en blijft je mobiele privé­nummer gewoon privé bruikbaar. Waar je ook bent, met de Swyx app bent je altijd en overal zakelijk bereikbaar.

OZMO & Swyx: een partnership van ruim 15 jaar

Swyx is Europees marktleider voor server based cloud-oplossingen. Met Swyx bieden wij onze klanten de meest geavanceerde en functionele IP-telefonie oplossing met één duidelijke gebruikersinterface. De software past zich aan bij elk bedrijf, geheel afhankelijk van het aantal gebruikers en de wensen van een organisatie.

VAMO

Veel onderweg?

Met de Swyx Mobile App ben je overal ter wereld bereikbaar, gewoon op je zakelijke nummer. Een tweede toestel of simkaart is voorgoed verleden tijd. Lees meer over vast-mobiel integratie >

Meer weten over Swyx?

Download hieronder onze brochure. Wil je live zien wat Swyx jouw organisatie kan brengen? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook bellen op +31 413 741 741. Wij zijn tenslotte goed met telefonie ;-).

Download de brochure
Vierkante-brochure-mockup

Vraag een gratis demo aan