Het traditionele telefonienetwerk bereikt het einde van zijn carrière en vanaf 1 september 2019 kan er niet meer gebeld worden via ISDN. Veel bedrijven bellen nog via ISDN en zijn zoekende naar een future-proof alternatief. In dit artikel belichten we het alternatief voor ISDN: VoIP en één van de vele voordelen: vast-mobiel integratie.

OZMO biedt VoIP, een telefooncentrale in de cloud, het perfecte alternatief voor ISDN is. Dit houdt in dat er gebeld wordt over een internetlijn in plaats van een analoge of digitale telefoonlijn. Een aantal voordelen hiervan zijn onder andere een behoorlijke besparing op de telefoonkosten, signaalkwaliteit en het aantal gesprekken die gelijktijdig gevoerd kunnen worden zijn onbeperkt. Het bellen met VoIP brengt nog meer voordelen met zich mee, waaronder:

  • Overal bereikbaar
  • Gemakkelijk op te schalen
  • Meerdere communicatiemiddelen koppelen

Alternatief voor ISDN: altijd én overal bereikbaar op 1 nummer

Met de integratie van vaste- en mobiele telefonie ben je altijd én overal bereikbaar op je zakelijke telefoonnummer.

Uit onderzoek van Quality Support uit 2014 is gebleken dat ruim 17 procent van alle binnenkomende telefoongesprekken niet bij de juiste persoon terecht komen.

Dit ten nadele van de klanttevredenheid en dus de omzet. Om succesvol zaken te kunnen doen is bereikbaarheid van je medewerkers cruciaal. Werken met gescheiden vaste en mobiele telefonie is samengevat kostbaar en onhandig. Terwijl met behulp van mobiel- en vast kan het binnenkomend telefoonverkeer goed gestroomlijnd worden.

Hoe werkt vast-mobiel integratie?

Medewerkers die buiten de deur zijn kunnen dan gemakkelijk met hun mobiel hun vaste telefoon van kantoor aannemen, ofwel ook vanuit het telefoonnummer van kantoor uitgaande gesprekken voeren. Wil je meer weten over deze praktische integratie? Klik hier voor meer informatie.

Dag ISDN, hallo OZMO

Waarom? Overstappen naar VoIP is eenvoudig, snel en nummerbehoud is natuurlijk mogelijk. Er zijn verschillende partijen die VoIP bellen aanbieden, kies weloverwogen de best passende cloudprovider en vraag om advies. Bij OZMO ontvang je vrijblijvend en gratis advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.