We werken niet alleen vanuit de vertrouwde werkplek maar ook thuis, onderweg en in het buitenland. De manier waarop we communiceren en werken is de laatste jaren enorm veranderd. Dit vraagt om een innovatieve oplossing op het gebied van zakelijke telefonie. Met het einde van ISDN in zicht, is dit het perfecte moment om over te stappen op het moderner én voordeliger alternatief: VoIP.

Met VoIP zijn er onbegrensde mogelijkheden qua functionaliteiten van een telefooncentrale anno 2018. Je telefooncentrale bevindt zich in ons datacenter waardoor je via internet belt. Hierdoor betaal je geen hoge kosten voor apparatuur en onderhoud.

Met VoIP zijn je medewerkers altijd én overal bereikbaar bent. Of ze nou op hun vertrouwde werkplek zitten, in het buitenland, of wanneer ze thuis aan het werk zijn. Ze bellen overal met hetzelfde nummer, zelfs vanaf hun (privé of werk) mobiele nummer. Met het alternatief van ISDN krijg je meer voor minder, meer functionaliteiten voor lagere lasten.

Wat kost een VoIP telefooncentrale?

In tegenstelling tot bij ISDN hoef je dus bij VoIP geen gigantisch bedrag in een telefooncentrale te investeren. Dit komt om dat de centrale zich bevindt in OZMO’s datacenter, waardoor je als bedrijf geen duur apparatuur hoeft aan te schaffen. Zo kan er al een aanzienlijk groot bedrag bespaard worden.  Bovendien staat het alternatief van ISDN ook bekend om de lage maandelijkse belkosten, een besparing op telefonieuitgaven van 30 procent op jaarbasis is zeker reëel met VoIP.

DAG ISDN, HALLO OZMO

Als je overstapt van ISDN naar VoIP is het natuurlijk mogelijk om je vertrouwde telefoonnummer mee te nemen. Dit wordt ook wel nummerportabiliteit genoemd. OZMO maakt het overstappen naar VoIP eenvoudig en snel en is binnen paar minuten in werking gesteld.

Er zijn verschillende partijen die VoIP bellen aanbieden, ga daarom nooit klakkeloos in op het eerste aanbod maar vraag juist om advies. Bij OZMO ontvang je vrijblijvend en gratis advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.