Ja, echt waar. KPN stopt met ISDN. Wie of wat was ISDN? Een verouderde telefooncentrale die steeds minder gebruikt wordt, die qua functionaliteiten zich niet meer verder kan innoveren.

Het netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken. Dat ISDN stopt is daarom ook niet zo gek. Het stopzetten van ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog gebruik maken van ISDN. Lees hier hoe over het alternatief van ISDN en hoe dat in werking gaat.

ISDN stopt, wat is het alternatief?

VoIP telefonie staat voor Voice over IP, oftewel: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie.

Waarom je nu al moet overstappen van ISDN naar VoIP

Waarom zou je iets veranderen dat goed werkt? De meeste bedrijven kijken pas kritisch naar telefonie als er iets verandert binnen de organisatie. Er komt bijvoorbeeld een nieuwe telefooncentrale of het bedrijf gaat verhuizen. Nu ISDN binnenkort gaat verdwijnen is het zaak om nu al te kijken naar een alternatief. Door nu al op zoek te gaan naar een alternatief voor ISDN, kan je in alle rust overstappen. Vooral voor wat complexere situaties is het goed om rustig de opties te onderzoeken en te bespreken. Op het moment dat je (en alle andere bedrijven) op korte termijn of zelfs gedwongen moet overstappen, wordt dit een stuk lastiger.

Stap geruisloos over mét nummerbehoud

Jij wilt je eigen nummer meenemen? Geen zorgen! Het overstappen van ISDN naar VoIP-telefonie gaat áltijd met nummerbehoud. Je loopt dus geen risico. We nemen je telefoonnummer(s) over van je huidige provider en in de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar voor je klanten.

Je nieuwe VoIP telefooncentrale is de meest geavanceerde en staat online in de cloud, veroudert niet en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast krijg je een grote hoeveelheid telefooncentralefunctionaliteiten, zoals wachtrijen met muziek, doorschakelingen, menu’s, voicemail, gespreksopname en veel meer.

Bellen via VoIP is voordeliger én geeft je organisatie meer mogelijkheden. Daardoor ben je beter bereikbaar voor jouw klanten.

Dag ISDN, Hallo OZMO

VoIP is een volwaardig alternatief voor de ISDN-verbinding op kantoor. Het is veelzijdiger en goedkoper. Meer weten over de overzetting van ISDN naar VoIP-telefonie? Er zijn verschillende partijen die VoIP bellen aanbieden, ga daarom nooit klakkeloos in op het eerste aanbod maar vraag juist om advies. Bij OZMO ontvang je gratis en vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.