Ben je op de hoogte dat KPN stopt met het aanbieden van ISDN? En weet je al dat je flink geld kan besparen door te bellen over het internet (VoIP) in plaats via de traditionele ISDN-lijn? Een ander groot voordeel van bellen over internet dat je overal kunt bellen zoals hoe je op de zaak belt; vanuit thuis, onderweg, in het buitenland etc. Je zal je nu vast aanvragen “Ben ik nog wel telefonisch bereikbaar bij een internet- of elektriciteits- storing bij VoIP?”

Wél bellen en gebeld kunnen worden bij storing bij VoIP

Maar wat nou als de internetverbinding of de elektriciteit is weggevallen? Geen zorgen, op zulke momenten (internet of elektriciteit storing bij VoIP) worden binnenkomende gesprekken doorgezet naar een mobiele telefoon of andere locatie. Zo blijf je als bedrijf ondanks de storing telefonisch bereikbaar voor je klanten, leveranciers en medewerkers. Kort gezegd: je bent gewoon bereikbaar met internet of elektriciteit storing bij VoIP.

VoIP biedt maximale flexibiliteit

Je bespaart op telefoniekosten, ben je overal en altijd bereikbaar dus niet meer afhankelijk van één locatie. Daarnaast biedt VoIP een scala mogelijkheden zonder de hoge kosten van een professionele telefooncentrale, zoals: doorschakelen, keuzemenu, welkomstboodschap, wachtrij met muziek, gespreksopname, rapportage, bellen met app op mobiel en nog veel meer.

Je nieuwe telefooncentrale is de meest geavanceerde centrale, staat online in de cloud, veroudert niet, is altijd up-to-date en gebruiksvriendelijk.

Bellen via VoIP is goedkoper dan ISDN én geeft je organisatie meer mogelijkheden. Jij wilt als bedrijf toch ook goed bereikbaar zijn?

DAG ISDN, HALLO OZMO

Overstappen op VoIP levert je kostenbesparing op, een handvol aan extra functionaliteiten op en je bent ook bij storingen bereikbaar. Het overstappen naar VoIP is eenvoudig, snel én nummerbehoud is natuurlijk mogelijk. Er zijn verschillende partijen die VoIP bellen aanbieden, ga daarom nooit klakkeloos in op het eerste aanbod maar vraag juist om advies. Bij OZMO ontvang je vrijblijvend en gratis advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.