Het einde van ISDN nadert. Vanaf september 2019 stopt KPN met het gehele ISDN netwerk. Dit betekent dat het ook niet meer verkrijgbaar zal zijn bij andere aanbieders. Wat nu, want is er eigenlijk wel een alternatief voor ISDN? Jazeker, bellen via internet met VoIP.

Met VoIP bel je via internet, dat ook goedkoper en veelzijdiger is dan ISDN. Kort gezegd: je ontvangt en krijgt meer voor minder geld. Je profiteert van een virtuele telefooncentrale en hoeft dus niet langer in hardware en onderhoud te investeren. Deze centrales draait online in een datacenter, veilig en altijd up-to-date en biedt onbegrensde mogelijkheden in functionaliteiten: presentatielijst, wachtmuziek, keuzemenu, groepsgesprekken, automatisch doorschakelen naar collega’s, bereikbaarheid rapportage, meeluisteren, belgroepen, adresboek etc. En met een handige app op je smartphone en laptop regel je snel en eenvoudig hoe je bereikbaar bent.

Thuiswerken: overal VoIP bellen

Een ander groot voordeel van bellen via VoIP is dat je eenvoudig overal kan werken, zoals bijvoorbeeld op je thuiskantoor. Zo kan je overal waar je internet hebt, bellen zoals op de zaak. Je belt gewoon uit met het zakelijke telefoonnummer en daarnaast kunnen inkomende zakelijke telefoontjes worden ontvangen.

Toch bereikbaar bij storing

Bij bellen via internet kan er niet gebeld worden als er een internetstoring is. Bij Hosted VoIP wordt automatisch ingesteld dat binnenkomende gesprekken doorgezet worden naar een mobiele telefoon zodra er geen internet is of wanneer er sprake is van een telefoonstoring. Zo ben je als bedrijf op deze manier toch nog bereikbaar voor je klanten.

DAG ISDN, HALLO OZMO

Als je overstapt van ISDN naar VoIP is het natuurlijk mogelijk om je vertrouwde telefoonnummer mee te nemen. OZMO maakt het overstappen naar VoIP eenvoudig en snel en is binnen een paar minuten geregeld.
Er zijn verschillende partijen die VoIP bellen aanbieden. Ga daarom nooit klakkeloos in op het eerste aanbod maar vraag juist om advies. Bij OZMO ontvang je geheel vrijblijvend en gratis advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.