EXCLUSIEVE KENNISMAKINGSSESSIE 6 september 2018

OZMO cloud communications en OBI4wan slaan handen ineen en organiseren samen een Social Sessie. Een kennissessie waarbij de waarde van media insights en realtime media monitoring worden besproken en uitgelicht met de software van OBI4wan.

Details

  • Donderdag 6 september 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
  • Gratis (normaal 150 euro p.p.)
  • Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan.
    Geen plek meer? Schrijf je in voor de wachtlijst!
  • Locatie: Sluitappel 49-51, Sint-Oedenrode
sfeerfoto-obi4wan-webcare

Wat kun je verwachten?

Wat wordt er online over je organisatie, merk, product of dienst gezegd? En door wie? Het volgen en monitoren van deze conversaties is zeer belangrijk, zeker omdat je hier als organisatie waardevolle inzichten uit kan halen. Tijdens de Social Sessie worden de waarden van media insights en realtime media monitoring besproken en uitgelicht.

Wie geeft de sessie?

Samen met Alexander de Ruiter (oprichter en eigenaar van OBI4wan) geeft OZMO een kennismakingssessie die volledig gericht is op social media monitoring.

Alexander de Ruiter is een ondernemend persoon met een passie voor klantcontacttechnologie, social media en sales. Na zich 12 jaar met veel enthousiasme en succes te hebben ingezet voor verschillende werkgevers, was het in 2008 tijd om te gaan ondernemen. In 2011 heeft hij in samenwerking met Alex Slatman, OBI4wan opgericht.

Meld je nu aan

Social Sessie 6 september 2018
Nog enkele plekken beschikbaar!