3CX lanceert webinars plug-in voor WordPress

Goed nieuws voor 3CX én WordPressgebruikers: 3CX heeft een plug-in gelanceerd waarmee je een koppeling kunt maken tussen WordPress en WebMeeting op je 3CX-telefooncentrale. Met de 3CX webinars plug-in publiceer je eenvoudig webinars op je WordPress website. 

3CX heeft het erg makkelijk voor je gemaakt. Bezoekers kunnen zich eenvoudig aanmelden via een lijst met webinars. Ze vullen hun naam en e-mailadres in om een link voor het webinar te ontvangen. In hun browser maken ze vervolgens verbinding met de webinars via WebRTC, waardoor ze dus geen extra software hoeven te installeren. Het is plug and play.

Je eigen klaslokaal

Webinars zijn razend populair. Ze worden gebruikt om trainingen te geven of om een product te laten zien. Dankzij de nieuwe 3CX-plugin plan je gemakkelijk online lessen in en kunnen bezoekers van over de hele wereld zich aanmelden voor je webinar. Je kunt ervoor kiezen de inschrijvingen open te gooien, maar het is ook een optie om alleen geregistreerde gebruikers zich in te laten schrijven.

Met deze plug-in kun je je trainingskosten aanzienlijk verlagen. Stel online lessen op en deel ze als webinar direct met je bezoekers. De aanmeldingen beheer je gemakkelijk via de functie ‘Conferentie inplannen’ in de 3CX-webclient.

Vereisten

Deze functie is helemaal gratis. Je betaalt geen extra kosten en hoeft ook geen abonnement af te nemen. De plug-in verbindt websitebezoekers met webinars die zijn gemaakt op je 3CX v16 Pro. Dit betekent dus wel dat je de nieuwste versie van 3CX nodig hebt. De plug-in heeft een aantal mooie functies. Zo kun je opnames maken, is er een whiteboard en kun je ook je scherm en documenten delen.