Deze week hebben we groot nieuws: OZMO verwelkomt Alon Jansen als commercieel directeur! Zoals jullie van OZMO gewend zijn, zijn we altijd bezig met kijken waar het beter kan, hoe het beter kan en wat ervoor nodig is om het te verbeteren.

Alon JansenOok dit jaar hebben we weer grote plannen en willen we vooruit. Nóg verder groeien dan de afgelopen jaren. Daarom hebben we besloten om OZMO ook op commercieel vlak naar een hoger niveau te tillen – en Alon is de persoon die ons hierbij gaat helpen. Als commercieel directeur geeft hij niet alleen leiding aan onze salestijgers, maar zal hij ook nieuwe relaties aan OZMO gaan verbinden. Op basis van een nieuwe verkoopstrategie zal hij ervoor gaan zorgen dat OZMO op commercieel vlak flinke sprongen gaat maken.

Even voorstellen: Alon Jansen

Onze kersverse commercieel directeur is 55 jaar, woont in Rosmalen, is getrouwd met Maaike en heeft drie kinderen: Timo (20), Sjoerd (18) en Carolijn (16). Daarnaast is hij ook nog eens een fanatieke sporter: “Naast de tenniscompetities die ik speel probeer ik ook nog elke zondagochtend te mountainbiken en dinsdag- en donderdagavond te crossfitten.”

Ook op zakelijk gebied zit hij niet stil en is hij in het bezit van een enorme dosis kennis en kunde. “Ik werk mijn hele leven al in de ICT: van hardware, databases, ERP, detachering en tot internet. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn bedrijf verkocht en ben ik van alles gaan doen. Dat was heel leuk, maar ik wilde graag weer vol gas voor één ding kunnen gaan. Ik was al enorm gecharmeerd van cloud technologie, dus de combinatie met telecom sluit perfect aan.”

‘Ik ben wie ik ben’

“Ik doe wat ik zeg, en zeg wat ik doe. Ik ben overal dezelfde persoon. Heel bewust. Dat heeft me altijd ver gebracht. Ik ben deze week al druk aan de slag gegaan bij OZMO. Het product is goed, het bedrijf is financieel gezond, kortom de potentie ligt er. Het is nu executie: uitvoeren!”

Meer weten over Alon of wat hij voor je kan betekenen? Bekijk hier Alon’s LinkedIn profiel of stuur een e-mail naar alon@ozmo.nl.