Lang in de wacht staan, van het kastje naar de muur gestuurd worden en niet terug gebeld worden. Uit onderzoek van Quality Support is gebleken dat dit de grootste ergernissen bij klanten zijn.

Als je niet bereikbaar bent gaat dit niet alleen ten koste van de klant tevredenheid maar dit kost ook veel geld. Uit het onderzoek blijkt dat onbereikbaarheid €17.500 per week kost, dit komt al gauw neer op maar liefst €840.000 per jaar!

OZMO zorgt ervoor dat je altijd een hoge bereikbaarheid hebt, dat je voordeliger uit bent en dat je goed inzicht hebt in jouw belactiviteiten.

Hoge bereikbaarheid

“Als ik nou over internet bel en internet heeft storing… wat dan?” Een véél gehoorde vraag. Hiervoor heeft OZMO monitoringssystemen, dat ervoor zorgt dat jouw inbellijn automatisch wordt doorgeschakeld wanneer er een storing is.

Altijd voordelig

VoIP scheelt je ten opzichte van bellen over de traditionele ISDN telefoonlijn in de eerste plaats al snel 30 procent op de telefoniekosten. Daarnaast is het zo dat je bij OZMO alleen je telefonie hoeft te koppelen in de cloud en je kan bellen wie je wilt, zo vaak je wilt en waar je maar wilt. En dat met het behouden van je bestaande telefoonnummer.

Binnen drie klikken ben je aangesloten, telefonisch bereikbaar en klaar om te bellen.

Inzichten in belactiviteiten

Wanneer je via VoIP belt ben je niet alleen goedkoper uit. Je kunt ook precies zien welke klanten hebben gebeld, hoe lang ze hebben gebeld, met wie ze hebben gebeld en wanneer de piekmomenten waren. Hierdoor verkrijg je alle inzichten op het gebied van bereikbaarheid die je maar wilt.

DAG ISDN, HALLO OZMO

Ontvang je graag vrijblijvend advies die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.