OZMO groeit – en gaat nu nog harder groeien. Ons team wordt versterkt door onze nieuwe frisse business development manager Pim Drupsteen! “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. Eentje waar de markt open ligt, waar de markt nog in volle groei zit. Die match vond ik bij OZMO. Ik koos er bewust voor om naar een bedrijf te gaan wat nog niet zo groot is, zodat je kunt meegroeien met het bedrijf. Dan maak je echt deel uit van een bedrijf en kun je creatieve ideeën opperen.” Pim zal zichzelf gaan richten op nieuwe klanten uit (voornamelijk) Noord-Holland.    

pim OZMO

Even voorstellen…
Pim (32) woont samen in Alkmaar met zijn vriendin Tessa en dochtertje Mila (3). In zijn vrije tijd is hij te wekelijks te vinden bij zijn zaalvoetbalteam. In balans zijn is voor onze nieuwe manager belangrijk: “Ik zoek overal balans in en werk is daar ook een onderdeel van. Plezier in het werk hebben is voor mij essentieel. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het OZMO team OZMO naar een hoger niveau te tillen!”

 

Don’t talk about it. Be about it.
“Met alleen mooie praatjes kom je er niet. Ik vind het veel belangrijker dat je waarmaakt wat je zegt. Iedereen kan hoog van de toren blazen, maar zonder verdere actie is dat zinloos. ‘Don’t talk about it – be about it’ is wat mij kenmerkt. Ik blijf altijd rustig, laat me niet opjagen en laat mijn acties voor mij spreken.”

Meer weten over Pim of wat hij voor je kan betekenen? Bekijk hier zijn LinkedIn pagina of stuur een e-mail naar pim@ozmo.nl