Een nieuw jaar, een nieuwe functie in myOZMO. Vanaf nu is het mogelijk om je belstatistieken (CDR) te bekijken. Benieuwd welke medewerker het meest belt of wie het snelst de telefoon opneemt? Je vindt het allemaal in onze CDR. 

Belstatistieken kunnen heel erg handig zijn. Het helpt je om overzicht te houden in je belverkeer, maar laat ook zien welke medewerkers de meeste telefoontjes afhandelen of het snelst de telefoon oppakken. Omdat wij willen dat onze klanten het beste uit zichzelf en hun bedrijf halen, vind je die belstatistieken vanaf nu in myOZMO.

Je vindt je statistieken onder het tabblad CDR’s in de navigatiekolom in myOZMO. Onder het tabblad ‘belgeschiedenis’ vind je starttijden, eindtijden, het gesprekstype (intern, inkomend of uitgaand), de naam van de afzender (indien bekend), het bestemmingsnummer en de status. Je kunt ook zien hoelang het gesprek heeft geduurd.

CDR myOZMO

CDR exporteren

Het is mogelijk om je hele geschiedenis terug te halen (maar houd dan wel rekening met enige laadtijd). Wil je een lokaal archief aanleggen? Dan kun je je belgeschiedenis exporteren in Excel.

Wie is het snelst?

Onder het kopje ‘belstatistieken’ kun je zien wie de meeste inkomende en uitgaande gesprekken heeft. Ook kun je zien wie het snelst de telefoon opneemt.

CDR in myOZMO

De komende tijd zullen de OZMO-ontwikkelaars nog druk bezig zijn met het uitbreiden van deze functie. Houd onze website of myOZMO dus goed in de gaten.