CRM koppelingDynamics integratie met telefooncentrales wordt steeds populairder. De afgelopen jaren hebben klanten en partners van OZMO de meest fantastische integraties gebouwd met OZMO oplossingen en hun ERP- of CRM-oplossing. Omdat er zoveel vraag naar was, hebben we een standaard Dynamics integratie ontwikkeld.

Bij OZMO staan we bekend om alle integraties die we aanbieden. Bestaat het niet, dan maken we het (dankzij Unilinxx), waardoor onze klanten altijd profiteren van maatwerk. Als je telefonie integreert met je bedrijfssoftware, zoals een CRM- of ERP-systeem, kun je efficiënter werken en verhoog je heel erg makkelijk de klanttevredenheid. Bij een koppeling met je CRM, zoals de Dynamics integratie, verschijnt bij een inkomend telefoontje meteen de klantkaart van de betreffende klant in beeld, zodat je hem of haar persoonlijk te ontmoeten. En de klant? Die denkt: ‘Wauw, ze weten wie ik ben!”  Met OZMO bied je net dat extra stukje service waar klanten gelukkig van worden.

MS Dynamics integratie verhoogt de klanttevredenheid

Met de MS Dynamics integratie kunnen gebruikers bellen vanuit Dynamics, hun adresboek koppelen en worden gesprekken eenvoudig geregistreerd. Dit geeft erg veel gebruiksgemak en het bespaart de gebruiker ook  nog eens tijd. En daarnaast til je je klanttevredenheid naar een hoger niveau. Je communiceert een stuk makkelijker, persoonlijker en efficiënter.

De maatwerkkoppelingen hebben een hoogwaardig eindresultaat, maar toch werd de behoefte naar een standaardintegratie steeds groter. Om in de behoefte van klanten te voorzien hebben we samen met Staad Groep uit Veghel een Dynamics integratie gemaakt.

Wil jij een integratie voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]