Luuk DonkersHet OZMO-team blijft groeien en we mogen alweer een nieuwe collega verwelkomen. In maart is Luuk Donkers het team komen versterken als Business Development Manager.

Luuk is geboren in Gemert. Hij heeft de opleiding bedrijfskunde gevolgd op Business School Notenboom in Eindhoven. Tijdens deze opleiding liep hij stage bij verschillende ICT-bedrijven, waardoor hij dus al veel kennis heeft opgedaan in onze branche. Voor en tijdens zijn studie werkte hij bij familiebedrijf Donkers Gemert B.V., een bedrijf in de plantenhandel, gespecialiseerd in buxusplanten. Voordat Luuk bij OZMO begon, werkte hij bij IVO Rechtspraak in Utrecht. Hier werkte hij als PMO (Project Management Officer).

Luuk in zijn vrije tijd

Luuk woont samen met zijn vriendin in Boxtel, speelt nog fanatiek tennis bij L.T.V. de Merletten en geeft in de avonduren nog training bij TV De Peppelieren in Liempde. Ook fitnesst hij. Luuk houdt erg van een zonvakantie, zijn favoriete vakantieland is niet voor niets Italië. Zijn wens is om nog een keer een rondreis te maken in de Verenigde Staten, maar het is de vraag wanneer hij daar tijd voor heeft. Verder is Luuk een echte Bourgondiër, hij is graag bezig in de tuin en is het liefste zoveel mogelijk buiten.

“Ik vind het belangrijk als mensen eerlijk en oprecht zijn tegenover elkaar, ook vind ik het fijn om mensen te helpen. Ik ben ook van het aanpakken, want stilzitten is niks voor mij.”

Wil je meer weten over Luuk? Nodig hem dan uit op LinkedIn!