Wat zijn we trots: voor de vijfde keer op rij winnen we de FD Gazelle Award. OZMO is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daar zijn we onze partners en klanten erg dankbaar voor.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. We zijn enorm blij met het feit dat we opnieuw als échte Gazelle worden gekenmerkt door het Financiële Dagblad — Een bijzondere erkenning en waardering van de groei die OZMO heeft gerealiseerd. Daarom is OZMO tevens genomineerd voor een Gouden Gazellen Award. Deze zal in ontvangst worden genomen door de bedrijven met de hoogste groei per categorie per regio.

Bedankt!

Natuurlijk winnen we deze FD Gazelle Award niet helemaal alleen. We hebben veel te danken aan onze trouwe klanten én partners die OZMO wederom hebben helpen met groeien. Dankzij jullie vertrouwen in ons kunnen wij focussen op innovatie en kwaliteit. Enorm bedankt hiervoor!

De FD Gazelle Award

Ieder jaar reikt het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De criteria hiervoor zijn:

  • Een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar
  • De omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;
  • In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000;
  • Ten minste op 1 januari 2015 economisch actief;
  • Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;
  • Bedrijven dienen financieel gezond te zijn.