Steeds meer opdrachtgevers willen bij voorkeur zaken doen met leveranciers met een ISO certificering. TÜV Nederland – een onafhankelijke externe organisatie – heeft ook OZMO aan een groot onderzoek onderworpen. Hierin werd de kwaliteit van werken van de organisatie en de kwalitatieve normen en betrouwbaarheid van OZMO’s diensten tegen het licht gehouden door middel van audits. Na alle bezoeken van TÜV Nederland is het tijd voor taart: OZMO is met vlag en wimpel geslaagd voor de NEN-EN ISO 9001:2015 certificering!

Over ISO certificering

ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om je te helpen je bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren. Wanneer een bedrijf ISO gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen welke een norm stelt voldaan is.

In bijna elke sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO), tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en door de wol geverfd door toepassing in talloze bedrijven. In Nederland wordt de norm gepubliceerd door NEN met als volledige titel NEN-EN-ISO 9001.

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Je ziet kwaliteitsmanagement terug in alle onderdelen van organisatieprocessen die producten of diensten voortbrengen. Door kwaliteitsmanagement beheerst de organisatie het product of de dienst zo goed dat hij voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten en andere belanghebbenden. Ook de wetgeving is daar een onderdeel van. Met ISO 9001 laten we zien dat we continue de verbetering van kwaliteit waarborgen, zodat we steeds beter aan de behoefte van onze klanten kunnen voldoen.

iso_certificering_OZMO

ISO 9001 kwaliteitsmanagement in steekwoorden

  • Omzetgroei
  • Aantoonbare kwaliteit
  • Hogere klanttevredenheid
  • Efficiëntie en kostenbesparing
  • Aanpassend vermogen in een veranderende markt

Naast de ISO 9001 heeft OZMO ook de ISO 27001 certificering!