Vol trots willen we laten weten dat we naast de ISO 9001-certificering ook de ISO 27001-certificering hebben ontvangen. Een belangrijke kwaliteitsimpuls, waardoor klanten nog beter worden geholpen en hun gegevens in vertrouwde handen zijn.

TÜV Nederland – een onafhankelijke externe organisatie – doet onderzoek naar bedrijven en kijkt daarbij of ze aan de eisen voldoen die worden gesteld in de wetgeving. Keurmerken worden steeds belangrijker voor consumenten, want ze geven vertrouwen en dat geeft weer zekerheid. TÜV heeft ook OZMO aan een groot onderzoek onderworpen. Hierin werd de kwaliteit van werken van de organisatie en de kwalitatieve normen en betrouwbaarheid van OZMO’s diensten tegen het licht gehouden door middel van audits. Als een bedrijf ISO gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan de eisen van de norm is voldaan.

OZMO ISO 27001 certificering

Gegevens van klanten optimaal beveiligd

OZMO heeft nu zowel de ISO 9001 én de ISO 27001-certificering. Dankzij deze dubbele kwaliteitsimpuls worden klanten van OZMO voortaan nog beter geholpen en is hun bedrijfsinformatie in vertrouwde handen. Remco Eikhout en Gijs van der Heijden, technisch- en operationeel directeur van OZMO zijn erg blij.  “Wij zijn er bijzonder trots op dat we de ISO certificering voor beide onderdelen hebben behaald”, vertelt Gijs. “We deden dit meteen voor onze gehele organisatie met alle bijbehorende processen, want we wilden het meteen groot aanpakken.”

OZMO wil een bedrijf zijn dat de beste kwaliteit garandeert voor klanten. “We willen voorop lopen. Lang niet overal is het zo goed geregeld als bij ons. Weinig ICT bedrijven kunnen de kwaliteit garanderen die wij nu hebben behaald. Met deze certificering zijn onze bedrijfsprocessen, zowel op het gebied van informatiebeveiliging als klanttevredenheid goed op orde.”

Jaarlijkse audit

Om aan deze normeringen te blijven voldoen wordt OZMO jaarlijks door een extern bureau ge-audit. “Dit betekent voor onze klanten een blijvende garantie voor de kwaliteit van onze dienstverlening en de veiligheid van hun (vertrouwelijke) informatie. Dit is van essentieel belang voor elk bedrijf!”

ISO 9001

OZMO ISO certificering 9001

ISO 9001 is in vrijwel elke sector een begrip. Het is namelijk dé internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 is een maatstaf voor betrouwbaarheid en transparantie. Met dit keurmerk laat OZMO zien dat onze diensten voldoen aan de eisen, wensen en behoeften van de klanten, maar ook van andere belanghebbenden zoals wetgeving.

ISO 27001-certificering

ISO 27001-certificering

De ISO 27001-certificering gaat over informatiebeveiliging. Met een certificaat laat een bedrijf zien dat ze voor honderd procent voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Sinds de invoering van de AVG zijn alle regels aangescherpt en moeten bedrijven hun beveiliging goed op orde hebben, want een datalek kan grote gevolgen hebben.