OZMO is nog steeds lekker aan het groeien en sinds deze week mogen we weer een nieuw gezicht aan ons team toevoegen: Joris Stolwijk. “Deze branche is nieuw voor me en ik ga er dus blanco in, maar ik heb erg veel zin om met deze nieuwe uitdaging te beginnen.”

Joris stelt zich voor

Joris

Joris (37) woont samen  met zijn vriendin Jolanda en dochtertjes Tessa (5) en Lotte (3) in Liempde. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig en heeft hij belangstelling voor tal van sporten. Op dit moment is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen zijn gezin, werk en vrije tijd. Joris is vooral werkzaam geweest binnen de sport- en leisurebranche, is een open en toegankelijk persoon en een echte teamplayer. “Ik zie het als een geweldige uitdaging om voor OZMO te werken en samen met het team van OZMO mooie resultaten te behalen”.

Beloftes waarmaken

Open en eerlijk communiceren is voor Joris van groot belang. “Ik geloof er absoluut in dat successen samen worden behaald. Mijn motto is “What you see is what you get”. Ik ben een open persoon en ik hou van eerlijke communicatie. Daarnaast hou ik van spontaniteit en hou ik me niet graag aan een script. In een gesprek ben ik liever geïnteresseerd in de persoon tegenover mij en kijk graag waar ik bij kan helpen. Ook ben ik erg positief ingesteld en denk graag in oplossingen.”

Meer weten over Joris of wat hij voor je kan betekenen? Bekijk zijn LinkedIn pagina (en nodig hem vooral ook uit ?) of stuur een e-mail naar joris.stolwijk@ozmo.nl.