Lantack network solutions staat voor goed geregelde ICT. Vanuit een passie ontstaan – waardoor het Lantack team doet waar ze goed in zijn: netwerken. De professionals zijn gespecialiseerd in vier pijlers: cloud, microsoft, telecom en apple. En daar horen verschillende diensten bij. Vanuit het principe ‘ieder zijn eigen specialiteit’ werkt Lantack samen met partners om krachten te bundelen – nu ook met OZMO cloud telefonie!

Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij OZMO werd meteen duidelijk dat het een partij is die graag meedenkt met partners. Daar konden wij onszelf ook in vinden. Er kon erg snel geschakeld worden en ik denk dat ik voor beide partijen kan spreken als ik zeg dat we blij zijn met deze samenwerking” aldus Cliff Lagendijk, Directeur.  

OZMO werkt graag samen met professionele partners. Wij zijn graag de uitbreiding van jullie dienstenportfolio, zodat je klanten ook gewoon hun cloud telefonie zaken bij hun betrouwbare ICT leverancier kunnen regelen. Ook benieuwd naar de voordelen van een samenwerking? Bekijk ze hier.

Over Lantack

Lantackers houden van processen. Het liefst zo ingewikkeld mogelijk. Jij denkt daar misschien wel anders over. Juist daarom beginnen we altijd om het proces in kaart te brengen. Naast onze diverse erkende opleidingen in de ICT van bijvoorbeeld Microsoft en Cisco zijn we allen ook cum laude geslaagd voor een ‘opleiding’ die alleen bij Lantack bestaat: ‘passie voor ICT’.

Lantack is gevestigd in Halsteren en ontzorgt je ICT!