Nieuwe Swyx versie 11 app beschikbaar

De nieuwe Swyx versie 11 app is beschikbaar in de Apple store. De versie heeft een flink aantal verbeteringen tegenover de vorige versies.

Swyx versie 11 appMet de nieuwe app is jouw OZMO-telefonie volledig geïntegreerd met je iPhone als tweede toestel. Zo kan je een inkomend gesprek op je 06 aannemen zoals je gewend bent en worden al deze gesprekken overzichtelijk gelogd in de standaardlijst van gesprekshistorie. Ben je al in gesprek? Dan wordt het als wisselgesprek aangeboden.

Wat kan de app nog meer?

Natuurlijk is het mogelijk om je status en doorschakelingen te wijzigen. Afhankelijk van je status schakelt de telefooncentrale gesprekken door naar bijvoorbeeld naar collega’s of voicemail.

Vast mobiel integratie

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar oplossingen om hun medewerkers te integreren op de vaste telefonie omgeving. Dit kan eenvoudig en snel gerealiseerd worden met behulp van deze vernieuwde app, die ook nog betrouwbaar, kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk is.

Wat moet ik doen om de Swyx versie 11 app te kunnen gebruiken?

OZMO is gestart met de uitrol van Swyx versie 11. Er wordt contact met je opgenomen om de update in samenspraak buiten de kantooruren in te plannen. *De app is beschikbaar voor de basislicentie en hoger. Kun je niet wachten? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van de nieuwe app? Neem dan gerust contact met ons op!