Ook in 2015 is NLH-Net (OZMO) — voor de 2e keer op rij — winnaar van een FD Gazellen award. Voor het meedingen om de (Gouden) FD Gazellen Awards van het Financieele Dagblad is een omzetgroei van minimaal 20% over de laatste 3 jaar nodig, evenals een positief netto resultaat. Gisterenavond is in het Grand Theatre in Breda de uitslag voor Noord-Brabant en Limburg bekendgemaakt, waar duidelijk werd dat OZMO dit jaar op de 12e plaats in Noord-Brabant Klein is geëindigd.

Gijs van der Heijden, CFO/COO bij NLH-Net, is tevreden met de award en de uitslag: “het feit dat een organisatie als het Financieele Dagblad onze groei wederom erkent voelt erg speciaal. Natuurlijk is deze award vooral mogelijk gemaakt door onze trouwe partners en klanten, die wij hiervoor enorm willen bedanken. We zijn bijzonder trots dat we onszelf voor de 2e keer op rij FD Gazelle mogen noemen, en ook nog eens op een mooie plaats zijn geëindigd.”

Toch is de groei van het bedrijf niet de meest prominente doelstelling. NLH-net (OZMO) streeft er vooral naar om werkomgevingen efficiënter te maken. “Tijd- en kostenbesparende oplossingen als OZMO ontwikkelen is één van de speerpunten van NLH-net’s strategie“, zegt CTO Remco Eikhout. “Alles wat wij creëren is volledig afgestemd op een digitaal, mobiel leven — en sluit perfect aan bij de doeltreffendheid van een nieuwe generatie professionals. Hij eindigt met een slagvaardig credo: “Wij willen zakelijk Nederland bereikbaarheid met een optimale gebruikservaring bieden.”

Over de FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad, ABN AMRO, en MAZARS Accountants en Belastingadviseurs. Om voor een nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen over de laatste drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2012–2014. De FD Gazellen Awards 2015 kent zijn hoogtepunt op donderdag 10 december, wanneer in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de Grand Finale wordt gehouden.