NLH-Net B.V. (OZMO cloud communications)  – specialist op het gebied van hosted telefonie- en communicatie-oplossingen — is in 2015 wederom genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Dat heeft het Financieel Dagblad bekend gemaakt. Hoewel de Award-uitreiking voor de winnende bedrijven uit Noord-Brabant en Limburg pas op 24 november 2015 zal plaatsvinden, wordt alvast vermeld dat NLH-Net B.V. tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort.

Gijs van der Heijden, CFO/COO bij NLH-net, is dan ook zeer vereerd met de back-to-back nominatie: “het feit dat een organisatie als het Financieel Dagblad onze groei wederom erkent voelt erg speciaal. We zijn bijzonder trots op het feit dat we voor de tweede keer op rij genomineerd zijn. ”Ook heeft OZMO onlangs een nieuw pand betrokken, dat directeur van der Heijden ziet als de belichaming van NLH-net’s stormachtige ontwikkeling: “de verhuizing naar deze prachtlocatie past perfect bij de ambities van een bedrijf dat hard aan de weg timmert.”

Toch is de groei van het bedrijf niet de meest prominente doelstelling. NLH-net streeft er vooral naar om werkomgevingen efficiënter en effectiever te maken. “Tijd- en kostenbesparende oplossingen als OZMO ontwikkelen is één van de speerpunten van NLH-net’s strategie“, zegt CTO Remco Eikhout. “Alles wat wij creëren is volledig afgestemd op een digitaal, mobiel leven — en sluit perfect aan bij de doeltreffendheid van een nieuwe generatie professionals. ”Hij eindigt met een slagvaardig credo: “Wij willen zakelijk Nederland bereikbaarheid met een optimale gebruikservaring bieden.”

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieel Dagblad, creditrating-bureau Graydon, ABN AMRO, en MAZARS Accountants en Belastingadviseurs. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2012–2014. De FD Gazellen Awards 2015 kent zijn hoogtepunt op donderdag 10 december, wanneer in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de Grand Finale wordt gehouden.

Over NLH-Net B.V.

NLH-NET B.V. te Sint-Oedenrode, is het bedrijf achter OZMO cloud telephony. Zij is specialist op het gebied van hosted telefonie- en communicatie-oplossingen — en zet deze diensten in de markt middels een landelijk partnernetwerk én direct sales. OZMO vervangt de reguliere telefooncentrale en verandert een werkplek (computer en/of smartphone) in een compleet communicatiesysteem.

Standaard biedt OZMO functionaliteit als bellen en gebeld worden, doorverbinden en wisselgesprekken. Ook zijn zaken als aanwezigheidsinformatie, chatfunctie, conference calls en het delen van documenten mogelijk. Afhankelijk van de gebruikerswens kan de functionaliteit middels CTI (Computer Telefoon Integratie) uitgebreid worden met extra’s, zoals ERP/CRM-integraties en database-koppelingen. Zo zorgt OZMO niet alleen voor bereikbaarheid met een optimale gebruikerservaring — maar ook voor tijd- en kostenbesparing.