Dankzij OZMO cloud communications kan zakelijk Helmond en omgeving voortaan gebruik maken van hosted telefonie. Remco Eikhout, directeur van OZMO, is trots dat zijn bedrijf voortaan deze dienst aan kan bieden op het glasvezelnetwerk van Breedband Helmond.

Een communicatie-oplossing waarin voice en data elkaar naadloos vinden. Patrique Dankers (directeur e-quest/Breedband Helmond) beaamt dit statement volledig: “Helmond groeit en daar past het in de markt zetten van een dergelijke vooruitstrevende communicatie-dienst helemaal in.”

Efficiënter werken met cloud telefonie

OZMO cloud communications vervangt de traditionele telefooncentrale binnen organisaties; de dienst biedt altijd de laatste technologie tegen een vaste lage prijs per maand. OZMO draagt bij aan efficiënt werken, doordat meerdere lokaties eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Tevens is ook integratie van vast-mobiel en bedrijfssoftware (bestaande CRM- en of ERP-systemen) mogelijk. Op die manier heb je bij inkomende gesprekken je klantgegevens meteen bij de hand en kun je je klanten persoonlijk begroeten.

Samenwerking met Breedband Helmond

De samenwerking met Breedband Helmond zorgt voor een verdieping van het aanbod in de telecommunicatie-markt in Helmond en omgeving. Het bedrijf beschikt sinds 2006 over een eigen glasvezelnetwerk (Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert, Asten en Someren) en kan de prijzen voor aansluiting op dit netwerk laag houden.  Door gerichte vraagbundeling kan gunstig worden aangeboden op de verschillende bedrijventerreinen. Dat is bijzonder goed nieuws voor alle ondernemers (van klein tot groter), die daar zijn gevestigd.

Dit nieuwe partnerschap tussen OZMO en Breedband Helmond biedt kansen voor beiden. “Helmond groeit, en OZMO cloud communications draagt daaraan bij.”