OZMO heeft afgelopen donderdag voor de tweede keer op rij de meest prestigieuze award Swyx Top Cloud Partner binnengesleept op de Swyx Partner and Technology Conference te Dortmund!

De cloud communicatie markt in Nederland loopt voorop ten opzichte van de rest van de wereld, wat maakt dat Nederland een belangrijke markt is voor Swyx. De samenwerking tussen Swyx en OZMO stamt uit 2002 toen Remco Eikhout als distributeur voor Swyx de eerste leverancier van zakelijke VoIP oplossingen in Nederland was. “De afgelopen 15 jaar heeft Intratel zoveel kennis opgebouwd dat we ons gerust ‘de Swyx specialisten’ kunnen noemen.”

OZMO is de kraamkamer van alle koppelingen, integraties en samenwerking met onder meer Realworks, BaseNet, Elements, Unit4, Exact, en nog veel meer – koppelingen die tot op de dag van vandaag zeer gewaardeerd worden. Inmiddels runt Remco Eikhout samen met Gijs van der Heijden de organisatie en een gepassioneerd team wat altijd klaar staat voor partners en klanten – met een snel groeiend klantenbestand in bijna alle sectoren als resultaat.

OZMO en Deutsche Telecom werken samen met Swyx aan nieuwe generatie cloud oplossingen

Door de lange samenwerking heeft OZMO niet alleen een zeer hoog kennisniveau van de Swyx oplossing, maar is natuurlijk ook een duurzame relatie opgebouwd. Het is daarom geen verrassing dat, naast Deutsche Telecom, OZMO als enige partij wordt betrokken in de ontwikkeling van het nieuwe multitenant platform “Swyx Advance”. Deze nieuwe omgeving zit vol met voordelen en verbeteringen: Niet alleen profiteren klanten van een lagere prijs, maar partners (resellers) kunnen zelfstandiger werken – van een nieuwe omgeving lanceren, verhuizen van telefoonnummers en het ontsluiten van de klant, tot en met het normale beheer en facturatie.