Gelukkig is het zeldzaam, een storing bij OZMO. Maar helaas kan het wel eens voorkomen dat we erdoor worden getroffen. Wij vinden het heel erg wanneer klanten hier hinder van ondervinden. Onze klanten zijn vaak organisaties die in hun bedrijfsvoering afhankelijk zijn van een optimale bereikbaarheid en juist daarom voor OZMO hebben gekozen. Elke seconde die onze klanten onbereikbaar zijn, is er één teveel.

Storingsmodule

We zetten daarom ook alles op alles om een storing te voorkomen, maar wanneer we er een ervaren dan handelen we daar open en eerlijk over, transparantie voorop. Dat wil zeggen dat we klanten zo goed mogelijk informeren over zowel de oorzaak als de voortgang van de storing. OZMO heeft geïnvesteerd in een nieuwe communicatieoplossing, zodat je ook tijdens een storing beschikt over de laatste informatie en status.

In geval van een storing wordt er binnen enkele minuten een extra informatie panel op onze website (boven de navigatiebalk) weergegeven. Het panel is rood (algehele storing) of geel (gedeeltelijke storing).

En bovendien kun je jezelf (kosteloos) inschrijven via onze storingsmodule. Wij zorgen er dan voor dat je via SMS en/of e-mail direct op de hoogte bent én blijft. Na inschrijving ontvang je een SMS en/of e-mail ter bevestiging.

Let op: Bij een gedeeltelijke storing (dus wanneer een selectief aantal klanten hinder ondervinden) krijg je alleen automatische berichten indien je je gegevens achterlaat op het moment van de betreffende storing!

Storing Simulatie

Vorige week hebben we ons storingsmanagement systeem uitvoerig getest met onze klanten en partners. Hiervoor hebben we een storing gesimuleerd en vier updates gegenereerd. De test verliep goed, maar er waren een paar kleine puntjes naar voren gekomen die nog niet optimaal functioneerden. Dankzij de simulatie hebben we hier direct op kunnen inspelen en kunnen verhelpen. De bugs zijn inmiddels opgelost en onze storingsmodule staat nu officieel live!

Wil je ook up-to-date blijven? Schrijf je dan in op www.ozmo.nl/status

Meer weten? Neem contact met ons op.