De afgelopen drie jaar behoorde OZMO al tot de FD Gazellen. Nu, voor het vierde jaar op rij, neemt OZMO opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst — De meest prestigieuze award voor snelgroeiende bedrijven in Nederland.  Op 7 november 2017 worden voor regio Zuid de awards uitgereikt en bekend gemaakt wie de Gouden Gazellen in ontvangst mag nemen.

OZMO groeit

Natuurlijk winnen we deze award niet helemaal alleen. Dit hebben we mede te danken aan onze trouwe partners en klanten die het voor OZMO opnieuw mogelijk hebben gemaakt om door te groeien. Door het vertrouwen in ons zijn wij in staat om te focussen op innovatie en het bieden van de beste dienstverlening. Enorm bedankt hiervoor!

We zijn enorm blij met het feit dat we opnieuw als échte Gazelle worden gekenmerkt door het Financieele Dagblad — Een bijzondere erkenning en waardering van de groei die OZMO heeft gerealiseerd. Daarom is OZMO tevens genomineerd voor een Gouden Gazellen Award. Deze zal in ontvangst worden genomen door de bedrijven met de hoogste groei per categorie per regio.

De FD Gazellen Awards

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De criteria van 2017 om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen:

  • Een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar;
  • De omzetgroei over deze periode is ononderbroken;
  • In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 100.000;
  • Ten minste op 1 januari 2014 economisch actief;
  • Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar is het bedrijf maximaal één jaar verlieslatend;
  • Bedrijven dienen financieel gezond te zijn;