OZMO cloud communications wint voor het derde jaar op rij de FD Gazellen Award, de meest prestigieuze award voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. En daar zijn we bijzonder trots op! Vorig jaar eindigde OZMO uiteindelijk op een mooie twaalfde plaats. Dit jaar, op 24 november in het Evoluon in Eindhoven, mogen we wederom een award in ontvangst nemen en strijden we opnieuw voor de Gouden Gazellen.

OZMO bedankt partners en klanten

Natuurlijk hebben we deze award niet helemaal alleen gewonnen. Onze trouwe partners en klanten hebben het voor OZMO mogelijk gemaakt om wéér door te groeien. Enorm bedankt hiervoor! Door het vertrouwen in ons zijn wij in staat om te focussen op innovatie — een optimale gebruikerservaring bieden aan zakelijk Nederland. Hoewel groei dan ook niet als meest prominente doelstelling wordt gezien, is het wel een gevolg van OZMO’s kostenbesparende en flexibele oplossingen — Bedrijven willen simpelweg mee met de tijd en OZMO levert daarvoor de ideale telefonie oplossing die ook nog eens toekomstbestendig is.

De FD Gazellen Awards

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om voor een nominatie in aanmerking te komen, moeten ondernemingen over de laatste drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2013 – 2015.

We zijn enorm blij met het feit dat we opnieuw als échte Gazelle worden gekenmerkt door het Financieele Dagblad — Een bijzondere erkenning en waardering van de groei die OZMO heeft gerealiseerd. Daarom is OZMO tevens genomineerd voor een Gouden Gazellen Award. Deze zal in ontvangst worden genomen door de bedrijven met de hoogste groei per categorie per regio. OZMO komt in aanmerking voor de categorie Klein, in de regio Zuid (Noord-Brabant, Zeeland & Limburg). Spannend!

Stay tuned voor meer informatie!