Het tweede jaar TEDxVeghel is een feit! Afgelopen vrijdag werd wederom in de Noordkade het TEDx evenement georganiseerd. Dit jaar groter, met opnieuw sprekers van het hoogste niveau. Van Thomas Dekker’s (ex profwielrenner) verhaal over zijn wielercarrière en de lessen die hij hieruit heeft geleerd, tot Danny Wagemakers (Student Nano-technology). Iedereen had een eigen verhaal: kennis delen. OZMO was weer verantwoordelijk voor de rode loper.

Maar liefst vijfhonderd gasten en twintig sprekers waren live aanwezig op deze inspirerende dag. Ook OZMO was onmisbaar  — We hebben gedaan waar we goed in zijn: zorgen dat mensen zichzelf speciaal voelen. Alle sprekers en genodigden verdienden het om zichzelf even een Hollywoodster te voelen, dus hebben we simpelweg de Hollywood feeling naar TEDxVeghel gehaald.

Rode Loper ontvangst

We hebben TEDxVeghel weer laten proeven hoe het is om OZMO klant te zijn. Hiervoor werd de rode loper uitgerold, stonden de fans te popelen achter de dranghekken voor een selfie en handtekening, en wachtten de fotografen met smart om dit speciale moment vast te leggen bij de photowall. Bij TEDxVeghel voelde iedereen zichzelf even een Hollywoodster!  

Met OZMO’s klantherkenning voelen je klanten zichzelf elke dag een VIP. Meer info, klik hier.

Heb je over de rode loper gelopen? Klik hier om je foto te bekijken.