OZMO’s cloudgebaseerde oplossing Swyx biedt vanaf versie 2015 R3 de mogelijkheid tot Skype for Business-integratie. Dit betekent dat bedrijven die met Swyx én Skype for Business nu eenvoudig kunnen profiteren van de Swyx-telefoniefuncties en op een eenvoudige en handige manier uitgebreide telefoonsysteemfunctionaliteit kunnen toevoegen aan hun zakelijke communicatie. Dit levert veel voordelen op en het complementeert en combineert de Skype functies met de uitgebreide telefoniefuncties van Swyx.

De Skype for Business-integratie is uitstekend geschikt voor bedrijven die vanuit de cloud werken met Skype for Business. Je kunt alle telefoniefuncties van Swyx naadloos integreren met Skype. Dat betekent dat je niet langer tussen applicaties hoeft te switchen en je nog maar één telefoonboek nodig hebt.

Skype for Business-integratie met plugin

Zonder plug-in is Skype for Business niet geschikt voor het vervangen van vaste telefonie. Een volledige implementatie van een Skype server (Enterprise Voice) is erg duur– en biedt bovendien nog steeds niet alle telefoniefunctionaliteiten. Met OZMO’s Skype for Business plug-in blijf je gebruikmaken van je vertrouwde Skype toepassing, maar dan veel uitgebreider met alle telefoniefunctionaliteiten die je nodig hebt.

Nieuwe features als Skype for Business worden namelijk gezien als complementaire elementen binnen een gestroomlijnde totaal-oplossing — en geven organisaties meer mogelijkheden om hun communicatie effectiever te maken.