Het is eindelijk zover: Swyx heeft een bèta van de langverwachte Swyx iPhone app uitgerold. En OZMO is als Top Cloud Partner 2015 van Swyx Hosted natuurlijk één van de testers. We hebben de hoogtepunten even voor je op een rijtje gezet. 

De Swyx iPhone app ziet er prachtig uit

Zoals wij van Swyx verwachten hebben zij goed nagedacht over de core functionaliteit — en hoe deze optimaal in een smartphone interface verwerkt moet worden. Door het mooie uiterlijk oogt het geheel als een typische iOS app, waarvan het gebruik erg intuïtief is. De features zitten waar ze moeten zitten en zijn slechts een tik van je vandaan.

De belangrijke functionaliteit

Met de Swyx iPhone app kun je gemakkelijk doorverbinden en doorschakelen, conference calls opzetten en je aanwezigheidsstatus instellen. Daarnaast is er een native iOS telefoonboek én een Swyx telefoonboek, waarin je je zakelijke contacten beheert. Ook kun je daarin favorieten aanmaken.

Extra: Bluetooth

Een mooie extra is de integratie met Bluetooth carkits, die ongetwijfeld nog wordt opgevolgd door andere waardevolle toevoegingen.

Met de app toont Swyx wederom aan prima in te schatten wat gebruikers van telefonie-omgevingen nodig hebben. De uitermate prettige gebruikerservaring is een gevolg van de weldoordachte interface, waarin de belangrijkste functionaliteit uit de desktop client uitstekend is verwerkt. Bij OZMO kijken wij erg uit naar de release van de app, die volgens Swyx op korte termijn wordt gerealiseerd.