Goed nieuws voor Mac-gebruikers! Vanaf nu ondersteunt OZMO ook de door Swyx uitgebrachte Swyx Mac toepassing. Steeds meer zakelijke gebruikers werken vanaf een Mac en ook die gebruikers willen wij optimaal bedienen, met de efficiëntie die je van de Duitse Unified Communications gigant gewend bent.

Interface & Functionaliteit

De OS X variant wordt op korte termijn gevuld met de functionaliteit die we van de Windows toepassing kennen — en heeft de mooie interface die je van software op een Apple apparaat mag verwachten. In de prettig ogende applicatie beschik je bijvoorbeeld al over rijke status-signalering en HD voice calling.

Swyx voor Mac OS heeft een compleet vernieuwd design en een dynamische interface. Je maakt nu gemakkelijk vanaf je Mac computer- of notebook gebruik van je bedrijfstelefoniesoftware en VoIP.

Hoogtepunten van Swyx Mac

  • UX-ontworpen en geoptimaliseerd voor intuïtief gebruik . Je hebt er geen training voor nodig.
  • Flexibele en dynamische gebruikersinterface
  • Superieure geluidskwaliteit met spraakoproepen in HD (High Definition)
  • Sociale netwerkintegratie om eenvoudig zakelijke contacten van het XING-netwerk op te nemen
  • Eenvoudig te gebruiken beschikbaarheidsupdates maximaliseert de bereikbaarheid binnen het bedrijf
  • Naadloze integratie in bestaande Unified Communications en Collaboration-systemen

Download uit Mac App Store

De OS X client is vanaf nu te downloaden in de Mac App Store en biedt organisaties de mogelijkheid hun communicatie-omgeving nog dynamischer te maken. OZMO speelt hier een belangrijke rol in: het mag zichzelf de enige cloud telefonie leverancier voor Mac gebruikers noemen.