TEDx — “ideas worth spreading”, is een platform voor mensen die bijzondere ideeën willen delen met de wereld. Een global community, voor mensen vanuit elke discipline en cultuur die de wereld willen begrijpen. TEDx gelooft in de kracht van het delen van kennis en ideeën, om zo attitude, leven en uiteindelijk de wereld te veranderen. OZMO is trotse partner van TEDxVeghel!

TEDxVeghel

Op 10 juni vindt het TEDxVeghel evenement plaats! Voor sommigen is Veghel misschien een nietszeggend dorpje langs de A50, maar niets is minder waar. Veghel is één van de grootste industrie-steden van Nederland en huisvest een groot aantal pareltjes in haar stad en directe regio. Jumbo, Campina, Hutten catering, … en OZMO cloud telephony! TEDx brengt deze inspirerende sprekers bij elkaar en biedt ze een podium om hun visie, ideeën en kennis te delen met de hele wereld.

OZMO levert bereikbaarheid

Dat OZMO bereikbaarheid levert weet iedereen natuurlijk, maar OZMO is ook trotse partner van TEDxVeghel! Daarom levert OZMO de Vast-op-Mobiel dienst voor de TEDxVeghel organisatie en haar medewerkers. Hierdoor worden mensen eenvoudig doorgeschakeld met één van de medewerkers wanneer ze naar het centrale nummer bellen. Via een applicatie kunnen medewerkers aangeven of ze beschikbaar zijn — of ze gesprekken willen ontvangen of niet. Wanneer een medewerker niet beschikbaar is, wordt de oproep automatisch doorgeschakeld naar iemand anders.

Warm welkom

Met de OZMO oplossing kan elke organisatie hun klanten van een warm welkom voorzien. Bijvoorbeeld door het inzetten van OZMO’s klantherkenning. Het evenement TEDxVeghel biedt een unieke gelegenheid om aan bedrijvig Veghel te laten zien waar OZMO voor staat door alle genodigden op het evenement een verrassend welkom te heten! Hoe? Dat is nog een verrassing…

Meer info over TEDxVeghel? Klik hier.