Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver: TEDxVeghel. In de Noordkade vertelden inspirerende sprekers hun verhaal. onderwerpen van supermarkten, verstandelijke beperkingen en dromen: we werden flink aan het denken gezet door speeches van sprekers als Frits van Eerd, Han van Horen en Thijs Swinkels. In totaal vertelden maar liefst zestien Veghelse sprekers en spreeksters hun verhaal dat ze live hebben gedeeld met de wereld.

Zijn mongooltjes mensen?

Een op de drie mensen in Nederland leeft met een beperking. Een beperking die varieert van kleurenblindheid tot zwaar lichamelijke en/ of verstandelijke. Het Syndroom van Down is misschien wel een van de bekendste. Maar hoe past deze groep anno 2016 in het dagelijkse beeld van ‘het leven’? Thijs Swinkels legt uit.

Voeding, vriend of vijand!

Dat voeding de sleutel is naar een gezond en gelukkiger leven mag duidelijk zijn. Reclames weerspiegelen dit optimistische beeld. Toch worden we vaak door de snelheid van het dagelijks bestaan ingehaald. Door deze haast schiet gezonde voeding er steeds vaker bij in. Mensen komen in neerwaartse spiralen terecht. Je kunt alleen maar concluderen dat er iets goed fout lijkt te gaan. Hierover vertelde Frits van Eerd.

Warm onthaal voor TEDxVeghel

Op zo’n inspirerende dag als deze vonden wij, als trotse hoofdsponsor van het evenement, dat iedereen best een schouderklopje verdient. In de eerste plaats uiteraard alle sprekers die bereid waren hun kennis en visie te delen — maar in feite natuurlijk álle genodigden, voor hun support en het steentje dat iedereen heeft bijgedragen aan het grote succes van TEDxVeghel.

Een VIP-ontvangst was daarom wel op zijn plaats. En dat is precies waar OZMO goed in is: zorgen dat klanten zichzelf speciaal voelen. Daarom hebben we iedereen laten proeven hoe het voelt om OZMO klant te zijn — VIP, Hollywoodster & Koning. De rode loper werd uitgerold, de fans stonden te popelen achter de dranghekken voor een handtekening en selfie, en de fotografen wachtten met smart om een kiekje te maken bij de press wall. Bij TEDxVeghel voelde iedereen zichzelf een Hollywoodster!

 

Ook op de rode loper gelopen? Bekijk hier je VIP foto!