Ton van EverdingenOZMO cloud communications mag weer een nieuwe collega in haar team verwelkomen. Vanaf januari is Ton van Everdingen ons komen versterken als partner manager. 

Ton is geboren in Doesburg en komt uit een echt ondernemersgezin. Zijn ouders hadden een eigen zaak en zelf deed hij de LDS en MDS gevolgd door het Nima. Al snel rolde hij de telefoniewereld in en ging hij aan de slag als accountmanager bij KPN. Hij specialiseerde zich in bedrijfscommunicatie en rolde langzaam richting telefooncentrales in het bedrijfsleven. In 2006 ging hij aan de slag als accountmanager bij CSS Telecom, dat later werd verkocht aan KPN. Na de overname was Ton werkzaam bij Hertek, waar hij zorgcommunicatiesystemen verkocht. Zijn laatste werkgever was Com1, waar hij werkte als account- en partner manager gespecialiseerd in bedrijfsnetwerken, security, WiFi en VoIP.

Ton is getrouwd met Ivonne, heeft twee kinderen en in zijn vrije tijd doet hij aan wedstrijdzeilen. Daarnaast houdt hij van fietsen, weet hij erg veel van computers en heeft hij een grote passie voor muziek.

De komende tijd zal Ton druk aan de slag gaan het partnernetwerk van OZMO uit te breiden. Meer over hem weten? Nodig hem uit op LinkedIn.