Het Londense makelaarskantoor Morgan Randall upgrade haar oude on-premise omgeving naar een Private Host omgeving van OZMO. Door de geavanceerde telefonie oplossing die OZMO levert, zijn de technische mogelijkheden ongekend. Morgan Randall maakt gebruik van OZMO’s hosted telefonie oplossing, aanvullende multi-channel tool (iQueue) én dienstverlening, maar dan op eigen hardware.

Af van de fysieke telefooncentrale

Morgan Randall is een van de grootste makelaarskantoren uit Londen. Aan de telefoniediensten van Morgan Randall worden daarom enorm hoge eisen gesteld. Niet alleen vanuit de Engelse wetgeving, maar ook door de organisatie zelf. Ze wilden af van de fysieke telefooncentrale, maar volledig overgaan op telefonie uit de cloud behoorde niet tot de mogelijkheden. OZMO bedacht een uniek concept: een private cloud oplossing op eigen hardware van de klant.

‘Cloud’ telefonie

OZMO’s cloud telefonie is gebaseerd op geavanceerde Swyx software, wat maakt dat de technische mogelijkheden ongekend zijn. Doordat de software niet op OZMO’s hardware in het datacenter draait – maar in plaats daarvan op de hardware van Morgan Randall – wordt de telefonie niet afgenomen uit de cloud maar gehost op eigen Engels grondgebied.

Voor bedrijven die de stap naar de cloud nog niet kunnen of durven maken…

De dienstverlening blijft echter hetzelfde: onderhoud, monitoring, installatiefixes en support. Zo is het Engelse makelaarskantoor volledig ontzorgd! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op.