All You Need Is OZMO – Valentijnsactie

In 1967 werd het al uit volle borst gezongen door De Beatles — All You Need Is Love. Maar ook de koning der liefde, Robert ten Brink, heeft al jaren het meest warme en liefdevolle programma op de Nederlandse TV. Juist: All You Need Is Love. Van Maastricht naar Groningen en van Groningen naar Australië — in zijn All You Need Is Love-caravan gaat Robert op pad om gebroken harten te lijmen, geliefden te herenigen en stille liefdes te openbaren. De liefde is mooi – en we hebben het nodig. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk gebied — want wat zijn wij zonder onze zakenrelaties?

Gelukkig is het volgende maand Valentijnsdag, waardoor we onze liefde kunnen verklaren aan iedereen die het bestaansrecht van OZMO mogelijk maakt — onze partners, eindgebruikers, maar ook onze relatie die dagelijks alle pakketjes aflevert bij onze klanten.

In de week van 14 februari — Valentijnsdag, organiseren we daarom een Business-2-Business (B2B) Valentijnsactie. Omdat zakenpartners belangrijk zijn voor iedereen, ook voor jou! Aan welke zakenrelatie wil jij je liefde verklaren? Gebruik in de week van 14 februari (8 t/m 14) #B2BValentine op Twitter of Facebook, tag je zakenpartner(s) en verklaar de liefde!