In 1967 werd het al uit volle borst gezongen door De Beatles — All You Need Is Love. Maar ook de koning der liefde, Robert ten Brink, heeft al jaren het meest warme en liefdevolle programma op de Nederlandse TV. Juist: All You Need Is Love. Van Maastricht naar Groningen en van Groningen naar Australië — in zijn All You Need Is Love-caravan gaat Robert op pad om gebroken harten te lijmen, geliefden te herenigen en stille liefdes te openbaren. De liefde is mooi – en we hebben het nodig. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk gebied — want wat zijn wij zonder onze zakenrelaties? Vandaar onze Valentijnsactie.

Gelukkig is het volgende maand Valentijnsdag, waardoor we onze liefde kunnen verklaren aan iedereen die het bestaansrecht van OZMO mogelijk maakt — onze partners, eindgebruikers, maar ook onze relatie die dagelijks alle pakketjes aflevert bij onze klanten.

In de week van 14 februari — Valentijnsdag, organiseren we daarom een Business-2-Business (B2B) Valentijnsactie. Omdat zakenpartners belangrijk zijn voor iedereen, ook voor jou! Aan welke zakenrelatie wil jij je liefde verklaren? Gebruik in de week van 14 februari (8 t/m 14) #B2BValentine op Twitter of Facebook, tag je zakenpartner(s) en verklaar de liefde!