Wil je een zakelijk vast nummer op mobiel? Kies voor een professionele uitstraling en wees met Vast-Mobiel overal bereikbaar op je (directe) vaste nummer.

Om succesvol zaken te kunnen doen is de telefonische bereikbaarheid van jou en die van je collega’s cruciaal. Het werken met vaste en mobiele telefoons is vaak onhandig en kostbaar. Met de geïntegreerde oplossingen van VoIP telefonie van OZMO zijn jouw medewerkers overal en altijd bereikbaar op hun vaste telefoonnummer met hun mobiele telefoon.

Vast nummer op mobiel

Maar hoe werkt Vast-Mobiel nou? Vast-mobiel bellen, ook bekend als de afkorting VAMO schakelt alle telefoonverkeer dat normaal binnenkomt via een vast (net)nummer, indien gewenst, door naar je mobiel. Uitbellen met – en gebeld worden op je vaste nummer. Terwijl je je mobiele telefoon ook kan blijven gebruiken als een zelfstandig apparaat.

Door de Vast-Mobiele koppeling kan je inkomende gesprekken op je mobiele telefoon binnen laten komen. Je kunt dit vanaf de PC met instellen. Waar je ook bent – thuis, in dat ene koffietentje om de hoek of op je zakenreis – je bent altijd bereikbaar op je (directe) vaste nummer.

VAMO via VoIP van OZMO

Vast-mobiel is mogelijk in combinatie met VoIP telefonie. Vandaag de dag bellen steeds meer bedrijven via internet (VoIP). Er is dan geen telefooncentrale meer nodig, wat een hoop geld scheelt in de aanschaf- en installatiekosten. Een ander groot voordeel van bellen met VoIP is dat je vanaf meerdere locaties kan werken. Het maakt met vast-mobiel integratie niet meer uit of het toestel is aangesloten in Spanje of in Amsterdam, zolang het maar verbinding heeft met internet.

DAG ISDN, HALLO OZMO

Gebruik maken van VAMO bellen gaat snel en eenvoudig. Er zijn verschillende partijen die VoIP met Vast-Mobiel bellen aanbieden. Kies weloverwogen de best passende cloudprovider en vraag om advies. Bij OZMO ontvang je vrijblijvend en gratis advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. We nemen binnen één werkdag contact met je op.